Η Aston Martin Vantage V12 επιστρέφει για τα 100α γενέθλια του Zagato!

Aston Martin Vantage V12

Η Aston Martin Vantage V12 επιστρέφει σε special edition για τα 100α γενέθλια του ιταλικού οίκου Zagato! Τα αυτοκίνητα θα κυκλοφορήσουν μόλις σε 38 στο σύνολό τους και ειδικότερα σε 19 Coupé και 19 Speedster.

Για να γιορτάσει τα 100α του γενέθλια, ο οίκος Zagato Milano, σε συνεργασία με την Aston Martin και την AF Racing, αποκάλυψε την παραγωγή των περιορισμένων Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage TWINS από την R-Reforged.

Σημειώνεται ότι είδαμε την Aston Martin Vantage V12 Zagato για πρώτη φορά το 2011, ενώ οι δύο εταιρείες είναι γνωστές και για τη συνεργασία τους στην Vanquish.

Ο Andrea Zagato, σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Οι Aston Martin V12 Zagato Heritage TWINS από την R-Reforged αποτελούν φόρο τιμής στη δική μας κληρονομιά. Είναι τα πιο όμορφα Zagatos που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Συνδυάζουν τους δύο καλύτερους κόσμους της αυτοκινητοβιομηχανίας: Ένα Speedster στην καθαρότερη μορφή του και την τέλεια σχεδιασμένη και εκπληκτική σιλουέτα του Coupé».

Δυστυχώς, η εταιρεία δεν αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, ενώ η διάθεση των 19 Coupé και των 19 Speedster θα ξεκινήσει μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2019. Επίσης, δεν έγινε καμία αναφορά ούτε και στην τιμή του Speedster και του Coupé.

www.zagato.it

Tags from the story
0 replies on “Η Aston Martin Vantage V12 επιστρέφει για τα 100α γενέθλια του Zagato!”