Πώς να συνδυάσεις σωστά το λευκό τζιν την Άνοιξη

λευκό τζιν την Άνοιξη
© Massimo Dutti

Παλιά θεωρούσαμε ότι μπορούσαμε να φορέσουμε το λευκό τζιν μόνο το Καλοκαίρι, ωστόσο κάναμε λάθος μιας και ένα λευκό τζιν ή ένα λευκό παντελόνι όταν συνδυαστεί σωστά μπορεί να φορεθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Έγινε κυρίως γνωστό από εμβληματικές φυσιογνωμίες του κινηματογράφου όπως ο Alain Delon και ο Paul Newman, αλλά και τον χαρακτήρα του Matt Damon στην ταινία The Talented Mr. Ripley. Ωστόσο, εκείνος που απέδειξε ότι το λευκό τζιν μπορεί να φορεθεί όλους τους μήνες του χρόνου, ήταν ο David Beckham με τις casual εμφανίσεις του και τα basic κομμάτια που επέλεγε κάθε φορά να το συνδυάσει. Το έχουμε δει επίσης να φοριέται σωστά μεταξύ άλλων κι απ’ τους Kanye West και Justin Timberlake.

Πώς να συνδυάσεις σωστά το λευκό τζιν την Άνοιξη; Το μυστικό είναι στην παλέτα των χρωμάτων με την οποία θα επιλέξεις να το φορέσεις. Όσον αφορά το ίδιο το παντελόνι αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία, αλλά μπορείς να επιλέξεις ένα chino ή ένα που να μην είναι σε τόσο στενή γραμμή. Τα παπούτσια επίσης δεν έχουν μεγάλη σημασία, εάν και τα λευκά αθλητικά αποτελούν την ιδανική επιλογή.

Συνδύασε το με ουδέτερα χρώματα

Ένας απ’ τους καλύτερους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις με ένα λευκό τζιν είναι να το συνδυάσεις με ένα T-shirt ή ένα polo μπλουζάκι και ένα Harrington ή bomber jacket σε μπεζ ή καφέ χρώμα. Είναι το κατάλληλο outfit για την Άνοιξη στο γραφείο ή ακόμη και για τις ανοιξιάτικες βραδινές εξόδους. Μπορείς ακόμη να συνδυάσεις το λευκό τζιν με ένα ελαφρύ πουλόβερ ή ένα σακάκι στις ίδιες αποχρώσεις.

© Massimo Dutti

Ο κλασικός κι αγαπημένος συνδυασμός

Για να συνδυάσεις σωστά ένα λευκό τζιν, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα denim πουκάμισο. Είναι o στιλιστικός συνδυασμός με τον οποίο δεν μπορείς να κάνεις ποτέ λάθος. Είναι casual και μπορεί να φορεθεί ακόμη και το Καλοκαίρι, ενώ μπορείς επίσης να διαλέξεις ένα denim jacket ή ένα πουκάμισο σε γαλάζιο χρώμα. Παράλληλα, εκτός απ’ τον συνδυασμό λευκού και μπλε, το γκρι είναι ένα ακόμη χρώμα που συνδυάζεται ιδανικά με το λευκό παντελόνι.

© Mango

Tags from the story
0 replies on “Πώς να συνδυάσεις σωστά το λευκό τζιν την Άνοιξη”