Μια τράπουλα εμπνευσμένη από τον πράκτορα 007

τράπουλα

Το όνομα του είναι Bond, James Bond κι αυτή είναι η τράπουλα που είναι εμπνευσμένη από τον ίδιο και τις θρυλικές του ταινίες. Ως φόρο τιμής στην 25η ταινία του James Bond, το No Time To Die, η εταιρεία theory11 παρουσιάζει με μεγάλη περηφάνια τις James Bond 007 Playing Cards.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία theory11 είναι γνωστή για την κατασκευή των καλύτερων και πιο εντυπωσιακών card games στον κόσμο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2007 κι έκτοτε επιλέγει και φτιάχνει τράπουλες που κάθε φορά είναι εμπνευσμένες και από κάτι άλλο. Αυτήν τη φορά οι δημιουργοί της άντλησαν έμπνευση από τον λατρεμένο πράκτορα 007 και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Ο σχεδιασμός αυτής της μοναδικής τράπουλας περιλαμβάνει εξολοκλήρου custom artwork, τόσο στο κουτί της όσο και στις κάρτες της, οι οποίες περιέχουν στοιχεία από όλες τις εμβληματικές ταινίες του Bond, κατά τις τελευταίες έξι δεκαετίες.

Αναλυτικότερα, το κουτί της τράπουλας είναι επενδυμένο με δύο στρώματα χρυσού φύλλου και όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες είναι επίσης στις αποχρώσεις του μαύρου και του χρυσού. Στο κουτί συναντάμε και το τρισδιάστατο, ανάγλυφο λογότυπο του James Bond.

Μια πιο προσεκτική ματιά στις κάρτες αποκαλύπτει σε αυτές στοιχεία και gadgets από διάφορες ταινίες του πράκτορα 007, όπως είναι το στυλό χειροβομβίδα από το GoldenEye, το εμβληματικό όπλο του Bond, το Walther PPK, το όπλο που ήταν ενσωματωμένο στο κοντάρι του σκι στο The Spy Who Loved Me, το μαχαίρι της Jinx από το Die Another Day και πολλά άλλα ακόμη!

Αυτή η τράπουλα είναι το ιδανικό δώρο για έναν φανατικό θαυμαστή του James Bond και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το βρουν online στην ιστοσελίδα 007store.com.

Tags from the story
,
0 replies on “Μια τράπουλα εμπνευσμένη από τον πράκτορα 007”