Μπορείς πλέον να προσθέσεις τα tweets σου σε Instagram και Snapchat

προσθέσεις τα tweets
© Twitter

Μπορείς πλέον να προσθέσεις τα tweets σου σε Instagram και Snapchat, καθώς το Twitter σε αφήνει πλέον να τα κάνεις share στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη για iPhone και σύντομα θα ξεκινήσει και για Android.

Πιο συγκεκριμένα, το Twitter πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του θα μπορούν πλέον να προσθέσουν τα tweets τους σαν sticker στο Snapchat, αλλά και στα Instagram Stories. Η αλήθεια είναι ότι και πριν μπορούσαμε να μοιραστούμε τα καλύτερα μας tweets, αλλά η διαδικασία δεν ήταν το ίδιο εύκολη, καθώς έπρεπε πρώτα να κάνουμε screenshot το tweet που θέλαμε και στη συνέχεια να το ανεβάσουμε στο προφίλ μας.

Πλέον, όμως, θα μπορούμε να κάνουμε αναδημοσίευση του tweet μας μέσω ενός ανανεωμένου share menu στο κάτω μέρος, στο οποίο μπορούμε να επιλέγουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επιθυμούμε, ανάμεσα σε αυτά και τα εικονίδια των Snap Camera και Instagram Stories.

Προς το παρόν αυτή η δυνατότητα μας δίνεται μόνο για το Snapchat, αλλά το Twitter ανέφερε ότι σύντομα θα δοκιμάσει τη λειτουργία για τους χρήστες του iOS και στα Instagram Stories.

Tags from the story
0 replies on “Μπορείς πλέον να προσθέσεις τα tweets σου σε Instagram και Snapchat”