Γιορτινός Δεκέμβριος στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Για ακόμη μία χρονιά από την γωνία της πιο κεντρικής πλατείας της Αθήνας μύρισε Χριστούγεννα. Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία έχει φροντίσει να ζωντανέψει το πνεύμα των Χριστουγέννων και να μας ταξιδέψει. Οι αγαπημένοι Καρυοθραύστες στέκονται στην είσοδο καλωσορίζοντας τους επισκέπτες και μόλις οι πόρτες ανοίξουν την παράσταση κλέβει το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο χώρο του λόμπυ. Τους υπόλοιπους χώρους κοσμούν μοναδικά στολίδια σε διάφορα σχέδια, προσδίδοντας μια νότα μαγείας και λάμψης!

GB CORNER GIFTS & FLAVORS

Στην πιο γνωστή γωνιά της Αθήνας, το GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία οι ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων και συνθέσεων είναι εντυπωσιακές! Εξερευνήστε τη σειρά αυθεντικών GB Προϊόντων, μια αποκλειστική ποικιλία εγχώριων εδεσμάτων καθώς και τα διάσημα γλυκά που επιμελείται ο βραβευμένος Γάλλος pastry chef Arnaud Larher και η ομάδα του ζαχαροπλαστείου του ξενοδοχείου. Αυθεντικά macaron, χριστουγεννιάτικο κέικ, απολαυστικά μπισκότα καθώς και μια ποικιλία από κορμούς και γιορτινά γλυκά θα είναι διαθέσιμα μέσω της υπηρεσίας click away. Κάντε την παραγγελία σας on line στο www.grandebretagnestore.com ή τηλεφωνικά στο 210-3330748 καθημερινά από τις 11:00 ως τις 20:00.

LET US DO THE COOKING | ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Εορταστικά Μενού για το σπίτι
Αυτές τις γιορτές το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε µοναδικές γεύσεις στην άνεση του σπιτιού σας. Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η εξαιρετική ομάδα των Chef, μέσω της νέας υπηρεσίας του ξενοδοχείου Let Us Do The Cooking, έχουν επιμεληθεί και δυο γιορτινά μενού, τα οποία θα είναι διαθέσιμα τις ημέρες των γιορτών.

Το μενού των Χριστουγέννων περιλαμβάνει για κυρίως πιάτο, ψητή γαλοπούλα με την παραδοσιακή της γέμιση και τα συνοδευτικά της και το μενού της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό κομμάτι Prime rib με σάλτσες και γαρνιτούρες. Τα μενού περιλαμβάνουν και το ορεκτικό αλλά και εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο επιδόρπιο από τον βραβευμένο Γάλλο Pastry Chef Arnaud Larher και την ομάδα του ζαχαροπλαστείου του ιστορικού ξενοδοχείου. Κατά τη διάρκεια των γιορτών θα είναι διαθέσιμα και τα υπόλοιπα μενού του Let Us Do The Cooking καθώς και το Afternoon Tea μέσω της υπηρεσίας Tea Me Away.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το Concierge του Ξενοδοχείου ή να φροντίσει το ξενοδοχείο για την ασφαλή μεταφορά στο χώρο σας. Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες µπορείτε να καλείτε καθημερινά από τις 11:00 έως τις 20:00 στο 210-3330748.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε εδώ το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο Μενού.

hotelgrandebretagne.gr

Tags from the story
0 replies on “Γιορτινός Δεκέμβριος στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία”