Η Louis Vuitton παρουσιάζει τα νέα της ασύρματα ακουστικά

ασύρματα ακουστικά
© Louis Vuitton

Μετά τα νέα ασύρματα ακουστικά Louis Vuitton Horizon που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες σε μαύρο και neon πράσινο χρώμα, ο οίκος αποφάσισε να επεκτείνει τη συλλογή του με μια ακόμη εντυπωσιακή απόχρωση την “Gradient Blue”.

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα “Gradient Blue” Horizon με χρώματα εμπνευσμένα από τον ουρανό, είναι διακοσμημένα με το εμβληματικό μονόγραμμα του Louis Vuitton με τα λουλούδια, ενώ σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ακουστικά της συλλογής, αυτά διαθέτουν φινίρισμα mirror-polished. Διαθέτουν ακόμη όλες τις αποχρώσεις του μπλε με μια διαβάθμιση απ’ το πιο σκούρο που βλέπουμε στη βάση τους προς το πιο ανοιχτό.

© Louis Vuitton
© Louis Vuitton

Παράλληλα, τα ασύρματα ακουστικά έρχονται με μια θήκη φόρτισης από ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία είναι εμπνευσμένη από το εντυπωσιακό design του ρολογιού Louis Vuitton Tambour Horizon, με το οποίο τα ακουστικά μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth.

Τα νέα Horizon αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην “Gradient Blue” απόχρωση στα καταστήματα Louis Vuitton στις 15 Ιανουαρίου 2021. Κι εάν αυτή την περίοδο σε ενδιαφέρουν τα ασύρματα ακουστικά, πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν και τα AirPods Max της Apple.

© Louis Vuitton
© Louis Vuitton
© Louis Vuitton
louisvuitton.com

Tags from the story
0 replies on “Η Louis Vuitton παρουσιάζει τα νέα της ασύρματα ακουστικά”