3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις πριν την ακολουθήσεις στο Instagram

ακολουθήσεις στο Instagram
© Unsplash/@purzlbaum

Είναι 10 το πρωί και εσύ ξυπνάς μετά από ένα υπέροχο ραντεβού. Όλα πάνε καλά μεταξύ σας και εσύ θέλεις να της δείξεις ότι ακόμα την σκέφτεσαι μετά το χθεσινό. Βρίσκεις το Instagram της, σκέφτεσαι να κάνεις like σε μία ή δύο φωτογραφίες της και μετά να πατήσεις το follow. Σταμάτα εδώ! Πριν καταστρέψεις το οτιδήποτε κάνε στον εαυτό σου πρώτα αυτές τις 3 ερωτήσεις.

Μήπως η σελίδα της στο Instagram δεν σου αρέσει;

Λυπούμαστε που θα το γράψουμε αυτό, αλλά καλώς ή κακώς ζούμε στην εποχή που εκτός όλων των άλλων κρινόμαστε και από τις προσωπικές μας σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κι ένα από αυτό είναι και το Instagram. Κρινόμαστε από τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε, τα Stories, τους followers που έχουμε ή δεν έχουμε, πόσο δημιουργικοί είμαστε με τις λεζάντες μας κτλ. Μπορεί να δεις κάτι στο προφίλ της που να μην σου αρέσει ή να μην συνάδει με την εικόνα που ήδη έχεις σχηματίσει για εκείνη. Ιδανικά, καλό θα ήταν να μην την ψάξεις στο Instagram πριν τη γνωρίσεις καλύτερα και κυρίως να μην την ακολουθήσεις ακόμη. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να θυμάσαι πώς όσα επιλέγουμε να δείχνουμε στο Instagram πολλές φορές εάν όχι όλες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Μήπως θα την τρομάξεις;

Θα το γνωρίζεις ήδη ότι είναι κάπως creepy όταν ο άλλος αντιλαμβάνεται ότι έχεις κάνει ολόκληρη έρευνα γι’ αυτόν και έχεις καταφέρει σαν άλλος ντετέκτιβ να τον βρεις στα social media. Επίσης θα ξέρεις ότι γενικά καλό είναι να μην τρομάζεις τον άνθρωπο με τον οποίο βγαίνεις, οπότε καλύτερα να «γίνεται φίλοι» στο Instagram και το Facebook όταν κάποια στιγμή το φέρει η κουβέντα. Κι αυτό γιατί την επόμενη φορά που θα βγείτε, θα ξέρει ότι έχεις δει όλες τις αναρτήσεις της, έχεις μελετήσει όλα τα σχόλια της και κάθε φορά που σου λέει για ένα ταξίδι της στο εξωτερικό που εσύ έχεις ήδη δει στο Instagram, θα είναι σαν ήσουν και εσύ σε αυτό. Ίσως κάνεις και κάποιες ερωτήσεις, που εάν μας ρωτάς αυτό είναι ακόμα χειρότερο.

Έχεις γνωρίσει τους φίλους της;

Αυτό που σε συμβουλεύουμε τόση ώρα είναι να ακολουθήσεις το κορίτσι σου στο Instagram όταν τα πράγματα θα είναι κάπως πιο «σοβαρά». Και ποια είναι η καλύτερη ένδειξη για να το καταλάβεις αυτό; Ότι έχεις γνωριστεί με τους φίλους της. Εάν η σχέση σας έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, τότε θα ξέρεις ότι ήρθε η ώρα να πατήσεις το μπλε κουμπάκι! Φυσικά, αυτό το άρθρο στο μεγαλύτερο μέρος του είναι χιουμοριστικό (#not), αλλά για καλό και για κακό καλύτερα θα λέγαμε να μην την ακολουθήσεις ποτέ σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης!

Tags from the story
0 replies on “3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις πριν την ακολουθήσεις στο Instagram”