Τα gadgets που τράβηξαν την προσοχή μας αυτή την εβδομάδα

Gadgets αυτή την εβδομάδα

Καθημερινά στην αγορά κυκλοφορούν νέα gadgets που υπόσχονται να κάνουν την καθημερινότητά μας λίγο πιο εύκολη και λίγο πιο διασκεδαστική. Τα gadgets που τράβηξαν την προσοχή μας αυτή την εβδομάδα έχουν κατά κύριο λόγο να κάνουν με την τεχνολογία και όσοι ακόμη δεν έχετε προλάβει να τελειώσετε τη λίστα με τα δώρα των φετινών γιορτών, ίσως να θέλετε να προσθέσετε κάποιο απ’ τα παρακάτω.

Ili Wearable Translator

Το Ili Wearable Translator είναι ένα απ’ αυτά τα gadget που μας υπενθυμίζουν ότι ζούμε στο μέλλον. Τι είναι, όμως, αυτό; Είναι το gadget στο οποίο μπορείς να μιλήσεις για 0.2 δευτερόλεπτα και να μετατρέψει ό,τι είπες στα ισπανικά, τα αγγλικά ή όποια άλλη γλώσσα εσύ θέλεις. Η μπαταρία του έχει διάρκεια μέχρι και τρεις μέρες, όσο δηλαδή μπορεί να διαρκέσει το επόμενο ταξίδι σου;

 

www.amazon.com

KitSound XDock Qi Charger Wireless Bluetooth Speaker

Αυτό το ρολόι δεν είναι ένα συνηθισμένο ρολόι. Η μπροστινή μαγνητική του όψη μπορεί να φορτίσει ασύρματα το κινητό σου, διαθέτει ραδιόφωνο και είναι ένα ασύρματο ηχείο. Το δυσάρεστο είναι ότι φορτίζει μοντέλα iPhone από 8 και μετά ή Samsung S6 και μετά.

www.amazon.com

Leica SOFORT

Είναι μία απ’ τις πιο όμορφες instant κάμερες που έχουμε δει με μια ρετρό εμφάνιση που θα ταίριαζε περισσότερο σε μουσείο. Είναι, όμως, η κάμερα που πέρα απ’ τις επιλογές που ήδη διαθέτει, σου επιτρέπει να ρυθμίσεις το flash, την εστίαση και την έκθεση που εσύ θέλεις στη φωτογραφία σου.

us.leica-camera.com

Kasa Cam Outdoor

H TP-Link Kasa Cam, είναι η εξωτερική, αδιάβροχη κάμερα ασφαλείας που θα προστατεύει το σπίτι όσο εσύ είσαι μακριά. Η εφαρμογή Kasa Smart σου προσφέρει τη δυνατότητα να έχεις πρόσβαση στο οπτικό υλικό που κατέγραψε η κάμερα μέχρι και δύο μέρες. Λειτουργεί ακόμη και τη νύχτα και ανιχνεύει δραστηριότητα μέχρι και σε απόσταση 9 μέτρων.

www.tp-link.com

Tags from the story
0 replies on “Τα gadgets που τράβηξαν την προσοχή μας αυτή την εβδομάδα”