Ο James Bond βρίσκεται για γυρίσματα σε αυτή την πανέμορφη ιταλική πόλη!

Gravina/Puglia
© Pamela Valente/Getty Images

Ο James Bond βρίσκεται για γυρίσματα σε αυτή την πανέμορφη ιταλική πόλη, καθώς η παραγωγή της νέας ταινίας του 007 μόλις μεταφέρθηκε απ’ τη Τζαμάικα που βρισκόταν για τις ανάγκες των γυρισμάτων στην Ιταλία. Μάλιστα, εάν τύχει και βρεθείς στον Νότο της γειτονικής χώρας φέτος το Καλοκαίρι, το πιθανότερο είναι ότι θα δεις αρκετά μέλη του καστ.

Πιο συγκεκριμένα, η παραγωγή του «Bond 25» αναμένεται να παραμείνει για τουλάχιστον δύο μήνες στην πανέμορφη μικρή πόλη της νότιας Ιταλίας. Στη Gravina της Puglia, θα βρεθούν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο το καστ της νέας ταινίας του James Bond, ολόκληρο το πλήρωμα, αλλά φανταζόμαστε και μια σειρά από εντυπωσιακές Aston Martins.

Gravina, Puglia/Photo: Depositphotos
Photo: Silvium Viaggi

«Αφού πρόσφατα φιλοξενήσαμε τις τελευταίες ταινίες των Sergio Rubini, Matteo Garrone και Checco Zalone, θα βρεθούμε τώρα “face to face” με τον James Bond, μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία για την οποία εργαζόμασταν εδώ και αρκετούς μήνες», ανέφερε ο δήμαρχος της Gravina, Alessio Valente σε δηλώσεις του στην Corriere Della Sera.

Νωρίτερα φέτος, ο Bond πραγματοποίησε γυρίσματα και στη Matera της Ιταλίας, για τις σκηνές που αναμένεται να δούμε στην έναρξη της ταινίας, που προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ακόμη τον επίσημο τίτλο του και αναφερόμαστε σε αυτή ως «Bond 25».

Matera, Italy/Photo: Francesco Conti/EyeEm/Getty Images

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Rami Malek, Naomie Harris, Lèa Seydoux, Ben Whishaw και φυσικά τον Daniel Craig. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί εάν όλα πάνε καλά και δεν αλλάξει εκ νέου η ημερομηνία προβολής της, τον Απρίλιο του 2020.

Tags from the story
,
0 replies on “Ο James Bond βρίσκεται για γυρίσματα σε αυτή την πανέμορφη ιταλική πόλη!”