Το τελικό ανατριχιαστικό τρέιλερ του «Joker»

© WARNER BROS. PICTURES

Το τελικό ανατριχιαστικό τρέιλερ του «Joker» είναι εδώ κι εάν κρίνουμε απ’ το δίλεπτο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Βενετίας, ο Joaquin Phoenix φιγουράρει ως μεγάλο -εάν όχι το απόλυτο- φαβορί για τα φετινά Όσκαρ.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Todd Phillips στο 76ο Φεστιβάλ Βενετίας, η Warner Bros. Pictures έδωσε το τελικό και το μεγαλύτερο σε διάρκεια τρέιλερ για τον πολυαναμενόμενο «Joker» του Joaquin Phoenix.

Η ταινία που θα κάνει μεγάλη πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου και σε αυτήν πρωταγωνιστεί ο Phoenix στον ρόλο του εμβληματικού «κακού» Joker, έναν ρόλο που στο παρελθόν έχουν ερμηνεύσει αρκετοί, μεταξύ των οποίων και του Heath Ledger στο «The Dark Knight», ο οποίος, μετά θάνατον, βραβεύτηκε με το Όσκαρ Β’ Αντρικού Ρόλου.

Σκηνοθετημένη απ’ τον Todd Phillips, η νέα ταινία μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’80 και ακολουθεί την ιστορία του Arthur Fleck (Phoenix), ενός αποτυχημένου κλόουν το πρωί και stand-up κωμικού τη νύχτα, που σταδιακά οδηγείται στην παράνοια. Στο τρέιλερ βλέπουμε ακόμη και τον Robert De Niro στον ρόλο ενός παρουσιαστή talk show, ο οποίος συμβάλλει κι αυτός με τη σειρά του στη γέννηση του «Joker».

Tags from the story
,
0 replies on “Το τελικό ανατριχιαστικό τρέιλερ του «Joker»”