Τσιτσιπάς και Σάκκαρη παίζουν ποδόσφαιρο στη Ρώμη!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη είπαν ν’ αφήσουν για λίγο στην άκρη τις ρακέτες τους και να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα; Ένα απολαυστικό βίντεο που θέλεις να βλέπεις ξανά και ξανά, γιατί σου φτιάχνει τη διάθεση!

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη συναντήθηκαν στη Ρώμη, καθώς και οι δύο βρίσκονται εκεί για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά «Internazionali BNL d’ Italia». Κι ενώ και οι δυο τους αγωνίζονται στον δεύτερο γύρο, βρήκαν λίγο ελεύθερο χρόνο για να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο ποδόσφαιρο.

Τα δύο παιδιά του ελληνικού τένις που δεν σταματούν να μας κάνουν περήφανους με κάθε τους εμφάνιση στα διεθνή τουρνουά, συναντήθηκαν στο Casa Delle Armi του Foro Italico και εκεί ξεκίνησαν τις κεφαλιές μέχρι που η μπάλα κατέληξε τελικά στην πισίνα, και έτσι είπαν να κάνουν έναν μικρό διαγωνισμό για το ποιος κάνει τα περισσότερα «ποδαράκια».

Το βίντεο τράβηξε το επίσημο κανάλι της WTA στο YouTube και εμείς σε αφήνουμε να μάθεις μόνος σου ποιος απ’ τους δύο κατάφερε τελικά να κερδίσει!

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε νωρίτερα τους αγώνες της στη Ρώμη, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του τουρνουά, μετά τη νίκη της με 2-0 κόντρα στην Anastasia Pavlyuchenkova. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απ’ την πλευρά του πέρασε bye τον 1ο γύρο και βρίσκεται κι αυτός στη δεύτερη φάση του «Internazionali BNL d’ Italia», όπου θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει πρώτα τον Ιταλό Jannik Sinner.

0 replies on “Τσιτσιπάς και Σάκκαρη παίζουν ποδόσφαιρο στη Ρώμη!”