Η μεγαλύτερη συλλογή Supreme σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s

συλλογή Supreme
© Sotheby's

Ο οίκος Sotheby’s ανακοίνωσε αυτό τον μήνα τη δημοπρασία της πληρέστερης συλλογής Supreme που ανήκε σε ιδιώτη. Μια συλλογή με περισσότερα από 1.000 αντικείμενα Supreme περιορισμένης έκδοσης, τα οποία όσοι ενδιαφέρονται μπορούν πλέον να κάνουν δικά τους.

Πρόκειται για τη συλλογή “The Supreme Vault: 1998 – 2018”, η οποία ανήκε στον συλλέκτη με έδρα τις ΗΠΑ, Yukio Takahashi. Είναι μια συλλογή αντικειμένων Supreme περιορισμένης έκδοσης και συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων τη σπάνια μηχανή φλίπερ, τον σάκο πυγμαχίας Everlast και την μοτοσυκλέτα Coleman. Μικρότερα συλλεκτικά αντικείμενα, όπως αυτοκόλλητα, κονκάρδες και μπρελόκ, θα είναι επίσης διαθέσιμα για τους λάτρεις της Supreme.

 

© Sotheby’s
© Sotheby’s

Η συλλογή αποτιμάται σε εκατομμύρια δολάρια, με τον Takahashi να δίνει σε δημοπρασία στον οίκο Sotheby’s, 1.300 αντικείμενα που έχει συλλέξει για δύο δεκαετίες. Σε δηλώσεις του στο Hypebeast, ο Yukio Takahashi ανέφερε ότι αυτή ήταν η ιδανικότερη στιγμή να περάσουν τα αντικείμενα της συλλογής του σε άλλα χέρια, ενώ πρόσθεσε ότι αυτό που κάνει τα αξεσουάρ της Supreme να ξεχωρίζουν είναι οι έξυπνες επιλογές που κάνει το αμερικάνικο brand στις συνεργασίες του.

© Sotheby’s

Η δημοπρασία θα διαρκέσει απ’ τις 20 έως τις 28 Μαΐου και θα πραγματοποιηθεί μόνο online μέσω της ιστοσελίδας της Sotheby’s, ενώ στη συνέχεια τα αντικείμενα της συλλογής θα παρουσιαστούν στο κοινό από τις 24 έως τις 28 Μαΐου, σε έκθεση στο HART Hall, στο Hong Kong.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sotheby’s (@sothebys) on

www.sothebys.com/supremevault

Tags from the story
,
0 replies on “Η μεγαλύτερη συλλογή Supreme σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s”