Οι πρώτες εικόνες από τη συλλογή Vans x Harry Potter!

Vans x Harry Potter
Vans x Harry Potter

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους θαυμαστές των ταινιών του Harry Potter, καθώς η Vans μόλις έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της συλλογής που θα είναι εμπνευσμένη από τους Κοιτώνες του Hogwarts.

Ειδικότερα, μετά την τεράστια επιτυχία της συλλογής Vans που ήταν εμπνευσμένη από τον David Bowie, η εταιρεία παπουτσιών Vans ανακοίνωσε πριν από μερικές εβδομάδες μια νέα συλλογή εμπνευσμένη αυτή τη φορά, απ’ τον μαγικό κόσμο της J.K. Rowling.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνεται ότι τα αθλητικά της νέας συλλογής Vans x Harry Potter, φέρουν το όνομα ενός εκ των τεσσάρων οίκων του Hogwarts: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw και Slytherin. Την ίδια στιγμή, βλέπουμε τα σχέδια σε iconic sneakers της Vans, όπως είναι τα Sk8-Hi, Era, Authentic και τα Classic Slip-On.

Πιο συγκεκριμένα, συναντάμε τα χρώματα του Gryffindor στα Sk8-Hi μποτάκια, του Hufflepuff στα κλασικά Slip-On, το μοντέλο για τους Ravenclaw σε μια μπλε και άσπρη σκακιέρα με μπλε κορδόνια στα Checkerboard Authentic, και τα Slytherin’s Era στις αποχρώσεις του μαύρου και του πράσινου, με faux φιδίσιο δέρμα στο μπροστινό τους μέρος.

© Vans

Η συλλογή για άνδρες και γυναίκες, εκτός από sneakers, θα περιλαμβάνει επίσης και ρούχα και αξεσουάρ, ενώ σημειώνεται ότι προς το παρόν η Vans δεν έδωσε στη δημοσιότητα την ημερομηνία κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης συλλογής.

www.vans.com

Tags from the story
,
0 replies on “Οι πρώτες εικόνες από τη συλλογή Vans x Harry Potter!”