Το Matrix επιστρέφει στους κινηματογράφους για να γιορτάσει τα 20 χρόνια του!

Matrix επιστρέφει
© Warner Bros.

Πριν από 20 χρόνια, η ταινία «The Matrix» έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες μόνο και μόνο για να αγαπηθεί απ’ τους θαυμαστές της όσο λίγες άλλες. Η ταινία που κυκλοφόρησε το 1999 και κατάφερε μεταξύ άλλων να βάλει τον Keanu Reeves στις καρδιές όλων μας επιστρέφει, αλλά δυστυχώς όχι για όλους.

Πιο συγκεκριμένα, το Matrix επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ για να γιορτάσει τα 20 χρόνια του, μόνο που αυτή τη φορά έρχεται με βελτιωμένη εικόνα Dolby Vision και ήχο Dolby Atmos. Μια μοναδική ευκαιρία για τη νέα γενιά, η οποία θα μπορέσει να απολαύσει για πρώτη φορά την ταινία των αδερφών Wachowski στη μεγάλη οθόνη και όχι μέσω DVD ή streaming υπηρεσιών.

Η ταινία θα επιστρέψει σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες (AMC Dolby Cinema) των ΗΠΑ για μόλις μια εβδομάδα, ξεκινώντας απ’ τις 30 Αυγούστου και δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν προβλέπεται κάτι αντίστοιχο και για άλλες χώρες.

Χαρακτηριστικά, ο αντιπρόεδρος της Dolby Laboratories ανέφερε σε δηλώσεις του ότι με την επανακυκλοφορία του «The Matrix» σε Dolby Vision και Dolby Atmos «αποδίδουμε φόρο τιμής στο αριστούργημα που δημιούργησαν οι Wachowskis πριν από 20 χρόνια», ενώ τόνισε ότι οι φανς της ταινίας θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν αξέχαστες σκηνές με σφαίρες να πετάνε σε αργή κίνηση!

0 replies on “Το Matrix επιστρέφει στους κινηματογράφους για να γιορτάσει τα 20 χρόνια του!”