Το πανέμορφο penthouse με απαράμιλλη θέα στην μαρίνα της Λεμεσού

penthouse στην μαρίνα της Λεμεσού

Το αρχιτεκτονικό γραφείο I+G Architects & Associates και ο αρχιτέκτων Ηλίας Γαλάνης πρόσφατα παρουσίασε το νέο του project στην ολοένα και περισσότερο αναπτυσσόμενη Λεμεσό της Κύπρου. Με έντονη δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τα τελευταία δύο χρόνια το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο ανέλαβε την πλήρη ανακαίνιση πολυτελών διαμερισμάτων στην πανέμορφη πόλη της Λεμεσού.

Το πανέμορφο penthouse των 157 τ.μ. βρίσκεται στον 7ο όροφο κτιρίου κατοικιών, με απαράμιλλη θέα στην μαρίνα της Λεμεσού και ιδιωτική παραλία. Το αρχιτεκτονικό γραφείο χρησιμοποίησε πολυτελή υλικά, όπως γρανίτη, λευκό calacatta μάρμαρα μεγάλων διαστάσεων, μασίφ ξύλινα πατώματα.

Η open plan κουζίνα ενώνεται με το καθιστικό και την τραπεζαρία, η οποία ενώνει με την εντυπωσιακή 14 τ.μ βεράντα, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα στην θάλασσα.

Το υπόλοιπο διαμέρισμα αποτελείται από μια master κρεβατοκάμαρα με walk in closet, ενώ τόσο το master όσο και οι δύο επιπλέον κρεβατοκάμαρες έχουν τα δικά τους μπάνια.

Προσοχή έχει δοθεί τόσο στην ποιότητα των υλικών, από τις χάλκινες μπαταρίες των μπάνιων, τους εξαιρετικούς ανεμιστήρες οροφής στη βεράντα, τον κρυφό και εμφανή φωτισμό του διαμερίσματος καθώς και τις ξύλινες κατασκευές χωρισμάτων, βιβλιοθηκών, εμπνεύσεως του αρχιτέκτονα.

Tags from the story
0 replies on “Το πανέμορφο penthouse με απαράμιλλη θέα στην μαρίνα της Λεμεσού”