Το Rolex του Joe Biden

Rolex του Joe Biden
© Saul Loeb - Pool/Getty Images

Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του Joe Biden, πολλοί λάτρεις των ρολογιών δεν γινόταν να μην προσέξουν τι φοράει στον καρπό του ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Με μια πιο προσεκτική ματιά, αποκαλύφθηκε ότι το ρολόι που ο Joe Biden επέλεξε για την ορκωμοσία του ήταν ένα Rolex Datejust με Royal-Blue καντράν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τον Dwight Eisenhower κι έπειτα, όλοι οι πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είχαν κι από ένα Rolex και έτσι δεν γινόταν να είναι η εξαίρεση ο Joe Biden. Αυτό, όμως, που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι ο Biden επέλεξε το μοντέλο Datejust, που ο τελευταίος πρόεδρος που το φόρεσε ήταν ο Eisenhower, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είχαν επιλέξει ένα Rolex President.

Συγκεκριμένα, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ φόρεσε στην ορκωμοσία του, αλλά και τις πρώτες του ώρες στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, ένα Rolex Datejust λευκόχρυσο 18 καρατίων με royal-blue καντράν.

© Watchfinder/ Rolex

Σημειώνεται, ότι έχουμε δει παλαιότερα τον Joe Biden να φοράει επίσης και το OMEGA Seamaster 300m, από την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Obama, αλλά και το θρυλικό Omega “Moonwatch”.

Περισσότερες πληροφορίες για το Oyster Perpetual Datejust 41 μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα της
Rolex (rolex.com).

Tags from the story
,
0 replies on “Το Rolex του Joe Biden”