Ο Brad Pitt και ακόμη μια άψογη στιλιστική του επιλογή!

Brad Pitt
© Medios y Media

Εάν κάτι μας έχει μείνει από αυτό το καλοκαίρι τότε σίγουρα είναι ο Tarantino, η νέα του ταινία Once Upon a Time In Hollywood, αλλά και ο πρωταγωνιστής του που σε κάθε του εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Ο λόγος για τον Brad Pitt και τη νέα του στιλιστική επιλογή που είδαμε στην πρεμιέρα της ταινίας Once Upon A Time In Hollywood στο Μεξικό και η οποία είναι αυτή που σου δείχνει πώς φοριέται σωστά το μπεζ το καλοκαίρι. Μια εμφάνιση που θα μπορούσε να προμήνυε ότι ο Brad Pitt θα είναι ο νέος Indiana Jones (;) και δεν θύμιζε σε τίποτα τον Cliff Booth που υποδύεται στην ταινία του Tarantino.

Οι μπεζ και οι γήινες αποχρώσεις είναι αυτές που επιλέγουν για τους καλοκαιρινούς μήνες οι πιο καλοντυμένοι άνδρες του πλανήτη και αυτές είναι που επέλεξε και ο αγαπημένος ηθοποιός. Συγκεκριμένα, ο Pitt για το απόλυτο safari look, συνδύασε μπεζ μποτάκια με μπεζ κοστούμι, polo μπλουζάκι σε camel χρώμα και ψάθινο καπέλο.

Με αυτή την εμφάνιση, ο Brad Pitt πέτυχε τη μεγαλύτερη τάση που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα και είναι ο συνδυασμός του κοστουμιού με polo μπλουζάκι, αλλά και τo total μπεζ outfit που έχουν υιοθετήσει αρκετοί οίκοι μόδας, μεταξύ των οποίων και οι Lacoste και Brunello Cucinelli.

© GETTY IMAGES
© El Universal

Tags from the story
,
0 replies on “Ο Brad Pitt και ακόμη μια άψογη στιλιστική του επιλογή!”