Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία φέρνει τη γαστρονομική εμπειρία στο σπίτι μας

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και η εξαιρετική ομάδα των Chef του, δημιουργούν μία κομψή γαστρονομική εμπειρία και σας προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικά πιάτα στην άνεση του σπιτιού σας.

Πρόκειται για τη νέα υπηρεσία «Let Us Do The Cooking» του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, μέσω της οποίας ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ομάδα του επιθυμεί να μεταφέρει μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία στο σπίτι.

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 11.00 έως τις 20.00 στο 210 33 30 748 για να κάνουν την παραγγελία τους και η εξαιρετική ομάδα του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία θα ετοιμάσει για εσάς ένα υπέροχο μεσημεριανό ή δείπνο. Μέσα από πέντε διαφορετικά, αυθεντικά μενού, το ξενοδοχείο μας συστήνει εξαιρετικές συλλογές από απολαυστικά πιάτα και εμπνευσμένες δημιουργίες σε σκεύη σερβιρίσματος που θα ομορφύνουν το οικογενειακό μας τραπέζι.

Μπορείτε να επιλέξτε μέσα από μία ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων που ανταποκρίνονται σε χορτοφαγικές συνταγές, παραδοσιακές πίτες, ψάρι ημέρας, αλλά και επιλογές όπως αρνάκι γάλακτος στη γάστρα ή σιγομαγειρεμένο μοσχάρι με κρασί Βουργουνδίας.

Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε το μενού ΕΔΩ!

INFO


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
| ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: 11.00-20.00 στο 210 33 30 748

Tags from the story
0 replies on “Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία φέρνει τη γαστρονομική εμπειρία στο σπίτι μας”