Το διάσημο απογευματινό τσάι του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία έρχεται στο σπίτι μας

απογευματινό τσάι

Το διάσημο Απογευματινό Τσάι του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία έρχεται στο σπίτι μας και ίσως είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να περάσουμε λίγο καλύτερα αυτές τις ημέρες της δεύτερης καραντίνας.

Πιο συγκεκριμένα, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία εξακολουθεί να προσφέρει την υπηρεσία Tea Me Away, ετοιμάζοντας το αγαπημένο σε όλους μας Απογευματινό Τσάι προκειμένου να το απολαύσουμε στη θαλπωρή του σπιτιού μας! Πώς και πότε κάνουμε την παραγγελία; Καθημερινά από τις 11.00 έως τις 19.00 στο 210 33 30 748 και θα είναι έτοιμο για να το παραλάβετε σε 1 ώρα από το Concierge του Ξενοδοχείου.

Το μενού αποτελείται από αλμυρά εδέσματα όπως μπριός βουτύρου με καπνιστό σολομό, τυρί κρέμα και αγγούρι, τραμενζόνε με αυγό ελευθέρας βοσκής και σπιτική μαγιονέζα, ροστμπιφ πάνω σε οκτάσπορο ψωμί, βασιλικό καβούρι σε ψωμί ολικής με λιναρόσπορο, λαχταριστά επιδόρπια και ποικιλία από συνοδευτικά κέικ και μπισκότα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα φρεσκοψημένα σκονς αμυγδάλου με Κορινθιακή σταφίδα, μαρμελάδες από φρούτα εποχής και clotted cream. Δώρο με κάθε παραγγελία ένα tea box από τη συλλογή του βραβευμένου Γάλλου Pastry Chef Arnaud Larher.

Η εξαιρετική ομάδα του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και τα αυθεντικά αρώματα τσαγιών του Arnaud Larher, Meilleur Ouvrier de France υπόσχονται να φέρουν λίγη από τη μοναδική αίσθηση του ξενοδοχείου στο σπίτι σας!

INFO


HOTEL GRANDE BRETAGNE, ATHENS
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ | DAILY |11.00-19.00 – 210 33 30 748

Διαβάστε ακόμη το αφιέρωμα του Men’s Arena για το ιστορικότερο ξενοδοχείο της πόλης, που δεν είναι άλλο από τη Μεγάλη Βρεταννία στην πλατεία Συντάγματος.

Tags from the story
0 replies on “Το διάσημο απογευματινό τσάι του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία έρχεται στο σπίτι μας”