Αυτά είναι τα νέα μοναδικά ανδρικά σχέδια DUKAS

Ο σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας παρουσιάζει γι’ αυτήν τη σεζόν τη νέα του συλλογή υποδημάτων και σε αυτά ξεχωρίζουμε τα νέα ανδρικά σχέδια DUKAS, τα οποία είναι κομψά, μοντέρνα και ιδανικά για την επιστροφή μας στο γραφείο, αλλά και για τις βόλτες μας στην πόλη, όταν αυτό καταστεί δυνατό.

Συγκεκριμένα, τα νέα DUKAS MAN Flat Boots & Τrainer είναι για πρώτη φορά διαθέσιμα σε limited edition έκδοση από τον Νοέμβριο 2020 και μπορείτε να τα βρείτε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα www.dukas.com.gr.

DUKAS MAN FLAT BOOTS

Το μαύρο πολυτελές δέρμα πλαισιώνεται από διακοσμητικά στοιχεία σε light gold φινιρίσματα τόσο στα κορδόνια όσο και στα φερμουάρ. Στις sport και extra light σόλες κυριαρχούν λεπτομέρειες από χρυσά γαζιά δημιουργώντας μία luxury ανατροπή στο casual style που χαρακτηρίζει τα MAN Flat Boots. Ένα all time classic design με ιδιαίτερη φόρμα που συνδυάζεται εύκολα τόσο με sport όσο και με πιο evening εμφανίσεις φέροντας έντονη την ταυτότητα του brand.

DUKAS MAN TRAINER

Mat δέρμα, ιμάντες, οικολογικό φιλέ & βελουτέ suede συνυπάρχουν αρμονικά με μεταλλικά trademark στοιχεία σε Gun Metal αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα Mαύρο – tone sur tone –  δυναμικό αποτέλεσμα. Οι extra soft –  rubber σόλες νέας τεχνολογίας σε συνδυασμό με το σύγχρονο design συνθέτουν ένα πολυτελές & cool trainer για όλες τις όλες τις ώρες της ημέρας, αποτέλεσμα μίας 100% χειροποίητης δουλειάς με την υπογραφή DUKAS.

Social Media


Instagram: @dukascomgr
Facebook: /dukascomgr
Official E-Shop: www.dukas.com.gr

Tags from the story
0 replies on “Αυτά είναι τα νέα μοναδικά ανδρικά σχέδια DUKAS”