Η Σαρακοστή έφτασε και στα εστιατόρια του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, το οποίο και φέτος σερβίρει νόστιμες και νηστίσιμες λιχουδιές στο μενού του.
Συγκεκριμένα, ο Chef de Cuisine του GB Roof Garden Restaurant Δημήτρης Μπούτσαλης θα ετοιμάζει όπως κάθε χρόνο μέχρι και τις 26 Απριλίου την εξαιρετική σούπα Κακαβιά με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά στο GB Roof Garden Restaurant.
Η λέξη ‘κακαβιά’ είναι αρχαιοελληνική και σημαίνει ‘το φαγητό που έχει μαγειρευτεί μέσα στον κάκαβο, ένα είδος χύτρας’. Ένα τέτοιο γευστικό ταξίδι επιθυμεί να προσφέρει και ο Chef de Cuisine Δημήτρης Μπούτσαλης, με φρέσκα ψάρια από το βυθό στο πιάτο σας.
Την ίδια στιγμή, στο Winter Garden City Lounge έως και τις 27 Απριλίου μπορεί κανείς να περάσει ένα όμορφο απόγευμα απολαμβάνοντας το αγαπημένο του ρόφημα ή ένα ποτήρι γλυκό κρασί σε συνδυασμό με νηστίσιμους παραδοσιακούς λουκουμάδες ή χαλβά.
grandebretagne.gr
gbrestaurants.gr