Η adidas ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Game of Thrones

adidas x Game of Thrones

Η μεγάλη αναμονή φτάνει στο τέλος της! Η adidas ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη συνεργασία της με τη θρυλική τηλεοπτική σειρά του HBO®, Game of Thrones, η οποία από την πρώτη της προβολή το 2011, επαναπροσδιόρισε τις τηλεοπτικές συνήθειες παγκοσμίως και συνέδεσε απόλυτα την ποπ κουλτούρα με τον κόσμο του Westeros.

Τώρα, εν όψει της όγδοης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, η adidas μεταφέρει τους θρυλικούς οίκους και χαρακτήρες του Westeros σε μια συλλογή έξι limited-edition Ultraboost παπουτσιών, με το κάθε παπούτσι της συλλογής να φέρει τα χαρακτηριστικά, τα χρώματα και τις λεπτομέρειες των ηρώων που εκπροσωπεί.

Τα παπούτσια έχουν διακριτές αναφορές στις διάφορες φυλές του Westeros, όπως τα σύμβολα και τα εμβλήματα των οίκων στη γλώσσα και στη φτέρνα. Επίσης, χρησιμοποιούνται μοτίβα εμπνευσμένα από τη σειρά για να δώσουν έντονα και ξεχωριστά χρώματα στα μοντέλα adidas x Game of Thrones Ultraboost της συλλογής, συνδυάζοντας τεχνολογία κορυφαίων επιδόσεων με εντυπωσιακή αισθητική.

Τα Ultraboost της συλλογής ενσωματώνουν το κορυφαίο υλικό BOOST στην ενδιάμεση σόλα, για απεριόριστη επιστροφή ενέργειας, προσφέρουν άψογη υποστήριξη στη φτέρνα, ενώ το σώμα τους είναι φτιαγμένο με την τεχνολογία Primeknit για ελαχιστοποίηση του βάρους τους.

Stark

Lannister

White Walker

Targaryen Men

Targaryen Women

Τα limited-edition adidas x Game of Thrones Ultraboost θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο adidas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 22 Μαρτίου 2019.

Μάθε περισσότερα:

Tags from the story
,
0 replies on “Η adidas ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Game of Thrones”