Προπόνηση Murph: Αυτή που επιλέγουν οι John Krasinski και Chris Pratt

Προπόνηση Murph

Έχεις ακούσει ή διαβάσει ποτέ για την προπόνηση Murph ή Murphy; Πρόκειται για μια απ’ τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο Διαδίκτυο και είναι ένα είδος CrossFit, καθώς με τέσσερις μόλις ασκήσεις μπορείς να γυμνάσεις όλο σου το σώμα. Παράλληλα, είναι η προπόνηση που επιλέγουν αρκετοί ηθοποιοί όταν χρειάζεται να προετοιμαστούν για τους ρόλους τους, μεταξύ των οποίων και ο Chris Pratt για τις ταινίες Zero Dark Thirty και Guardians of the Galaxy, αλλά και ο John Krasinski για τις 13 Hours και Jack Ryan.

Και οι δύο ηθοποιοί έγιναν γνωστοί για τους ρόλους τους σε κωμικές σειρές, οι οποίοι δεν ήταν ούτε σούπερ ήρωες ούτε κατάσκοποι με κοιλιακούς και γυμνασμένα σώματα. Παρόλα αυτά, όταν κλήθηκαν να υποδυθούν ρόλους σε ταινίες δράσεις, η προπόνηση Murph μετέτρεψε τα σώματά τους και τους χάρισε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chris pratt (@prattprattpratt) στις

Πρόκειται για μια σκληρή προπόνηση που πήρε το όνομά της απ’ τον Αμερικανό αξιωματικό Michael Murphy που σκοτώθηκε ενώ υπηρετούσε στο Αφγανιστάν το 2005.

Αναλυτικά η προπόνηση Murph περιλαμβάνει τις εξής ασκήσεις:

  • Τρέξιμο για 1,6 χιλιόμετρα
  • 100 έλξεις στο μονόζυγο
  • 200 push-ups
  • 300 καθίσματα
  • Τρέξιμο για 1,6 χιλιόμετρα

Στη θεωρία μπορεί να μην φαίνεται τόσο δύσκολη, αλλά στην πραγματικότητα λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να τη φέρουν εις πέρας. Παρόλο που η προπόνηση αποτελείται από 4 ασκήσεις που σίγουρα έχεις ξαναδεί και κάνει, η ένταση σε καθεμία από αυτές είναι τόσο υψηλή που τελικά δεν μπορείς να ολοκληρώσεις την προπόνηση.

Επίσης, όσο πιο γρήγορα κάνεις τις ασκήσεις τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα αποτελέσματα που επιθυμείς και γι’ αυτό εάν θες να τη δοκιμάσεις, προσπάθησε η προπόνησή σου να μην κρατήσει πάνω από 45 λεπτά μάξιμουμ.

Tags from the story
0 replies on “Προπόνηση Murph: Αυτή που επιλέγουν οι John Krasinski και Chris Pratt”