Αυτή είναι η προπόνηση του Chris Hemsworth

προπόνηση του Chris Hemsworth
© Moviestillsdb

Αυτή είναι η προπόνηση του Chris Hemsworth κι εάν θέλεις μέχρι το επόμενο Καλοκαίρι να αποκτήσεις κοιλιακούς σαν και τους δικούς του, ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσεις να την κάνεις από τώρα.

Ο Chris Hemsworth αγαπάει το fitness και το απέδειξε σε όλους μας με το λανσάρισμα της δικής του wellness εφαρμογής, Centr. Σε αυτή βρίσκει κανείς πληθώρα ασκήσεων και συνταγών, αλλά και ανθρώπων που σε εμπνέουν να δώσεις λίγη παραπάνω έμφαση στην προπόνησή σου.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο προπονητής του Luke Zocchi μας παρουσίασε την “ΗΙΤΤ” προπόνηση με την οποία ο Hemsworth κρατιέται σε τέτοια φόρμα.

Η προπόνηση είναι απλή και κατανοητή από όλους: Πρόκειται για ένα ασκησιολόγιο με βάρη, 6 ασκήσεων, τις οποίες θα πρέπει να επαναλαμβάνεις 6 φορές την καθεμία, σε ένα σετ που δεν θα ξεπερνάει το ένα λεπτό. Φυσικά, θα πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 6 γύρους με ένα μικρό διάλειμμα σε κάθε σετ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Punchy little circuit this one. 6 exercises, 6 reps, 6 rounds, no rest between individual exercises, 1 minute rest in between each round or just throw up and power through ??? check out @centrfit for more movement, nutrition, and mental fitness tips and techniques!!#thedevilsburn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Hemsworth (@chrishemsworth) στις

Tags from the story
,
0 replies on “Αυτή είναι η προπόνηση του Chris Hemsworth”