Τα νέα εξωπραγματικά ρολόγια του οίκου Hermès

ρολόγια του οίκου Hermès
© Hermès

Ο οίκος Hermès δεν λανσάρει δεκάδες ρολόγια κάθε χρόνο γιατί μεταξύ μας αυτό δεν θα ήταν πολύ «Hermès» εκ μέρους του. Αντίθετα, ο γαλλικός οίκος κάθε χρόνο ανακοινώνει ένα ή δύο νέα ρολόγια που δεν θα μπορούσαν να έχουν φτιαχτεί από κανέναν άλλον. Ακολουθούν τα νέα εξωπραγματικά ρολόγια του οίκου Hermès για το 2020.

Hermes Slim d’Hermès GMT

Η νέα έκδοση του Slim d’Hermès GMT είναι από ροζ χρυσό και διαθέτει μπλε καντράν. Όπως υποδηλώνει και το όνομά του διαθέτει έναν υπέρλεπτο in-house μηχανισμό από την Hermès.

Arceau L’heure de la Lune

Περιορισμένης έκδοσης καθώς θα κυκλοφορήσει μόλις σε 30 κομμάτια, το νέο Arceau L’heure de la Lune του οίκου Hermès είναι ένα πραγματικό κομψοτέχνημα. Σε αυτό βλέπουμε ένδειξη με φάσεις της Σελήνης και είναι εξοπλισμένο με τον Manufacture Hermès H1837 μηχανισμό.

Hermès Arceau Squelette

Το openworked Hermès Arceau Squelette μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στον εκπληκτικό μηχανισμό αυτού του ρολογιού με 40mm διάμετρο και λουράκι από δέρμα αλιγάτορα που προσφέρεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα: μαύρο, γραφίτη, abyss blue, Havana και το κλασικό Hermès Étoupe.

hermes.com

0 replies on “Τα νέα εξωπραγματικά ρολόγια του οίκου Hermès”