Οι καλύτερες σειρές στο Netflix, σύμφωνα με τον Stephen King

Mindhunter

Η επιλογή της επόμενης σειράς που θα δεις στο Netflix δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, πόσω μάλλον τώρα που είμαστε καιρό μέσα στο σπίτι και έχουμε ήδη δει ότι καλό υπάρχει στην αγαπημένη πλατφόρμα. Κάνουμε, όμως, λάθος γιατί πάντα υπάρχει κάτι που ίσως μας έχει «ξεφύγει».

Για να διαλέξεις λοιπόν μια σειρά στο Netflix μπορεί να συμβουλεύεσαι τους φίλους σου, την οικογένεια σου ή να διαβάζεις τις κριτικές. Μόλις έχεις ακόμη μια επιλογή κι αυτή είναι να εμπιστευτείς τις προτάσεις του κορυφαίου συγγραφέα τρόμου στον κόσμο: Stephen King.

Αυτές είναι οι καλύτερες σειρές στο Netflix, σύμφωνα με τον Stephen King:

Mindhunter

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τον Stephen King να μας πει ότι το Mindhunter είναι μια απ’ τις καλύτερες σειρές στο Netflix, αλλά εάν για κάποιο λόγο δεν την έχεις δει ακόμη, το γεγονός ότι την προτείνει ο συγγραφέας είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να του δώσεις μια ευκαιρία. Η υπόθεση: Δύο πράκτορες του FBI διερευνούν μερικούς απ’ τους μεγαλύτερους serial killers στον κόσμο. Στη δεύτερη σεζόν της σειράς, οι πράκτορες εξετάζουν τα εγκλήματα του Charles Manson και του David Berkowitz, με την έρευνα τους να ξετυλίγεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

The Stranger

Τι θα συνέβαινε εάν μια μέρα ξυπνούσες και κάποιος σου έλεγε ότι όλη σου η ζωή είναι ένα ψέμα; Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Harlan Coben, το The Stranger μας φέρνει αντιμέτωπους με ένα ερώτημα που όλοι φοβόμαστε: Πόσο καλά ξέρουμε τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας;

Pine Gap

Υπόθεση: Στην άκρως απόρρητη αμερικανο-αυστραλιανή αμυντική μονάδα Pine Gap, η συμμαχία διχάζεται, καθώς οι κατάσκοποι δουλεύουν υπέρ ή κατά της ομάδας.

La Mante

Υπόθεση: Χρόνια μετά τη σύλληψή της, μια serial killer θέλει να βοηθήσει στην επίλυση μιας σειράς παρόμοιων φόνων σε συνεργασία με τον γιο της, που τώρα είναι αστυνομικός.

Fauda

Υπόθεση: Ένας κορυφαίος παλιός Ισραηλινός πράκτορας αναλαμβάνει ξανά δράση κυνηγώντας έναν Παλαιστίνιο μαχητή που θεωρούσε νεκρό, δημιουργώντας μια χαοτική αλυσίδα συμβάντων.

Dracula

Έχει μόνο τρία επεισόδια, αλλά καθένα από αυτά διαρκεί όσο μία ταινία. Η υπόθεση: Ο θρύλος του κόμη Δράκουλα εμπλουτίζεται με νέες ιστορίες που διηγούνται τα ακραία εγκλήματα του βρικόλακα και φέρνουν στο φως τις αδυναμίες του.

La Casa de Papel

Δεν χρειάζεσαι συστάσεις για τη σειρά φαινόμενο του Netflix και για να είμαστε ειλικρινείς μας εκπλήσσει που είναι μία απ’ τις αγαπημένες του King. Αλλά εμείς δεν έχουμε λόγο να τον αμφισβητήσουμε και επειδή είναι έτσι κι αλλιώς μια απ’ τις δικές μας αγαπημένες, αφήνουμε το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν εδώ.

Tags from the story
0 replies on “Οι καλύτερες σειρές στο Netflix, σύμφωνα με τον Stephen King”