Πρώτη ματιά στα «Nike Zoom Freak 2» του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Nike Zoom Freak 2
Photo: Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images

Έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία των πρώτων παπουτσιών της Nike για τον Greek Freak, δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες που μας επιτρέπουν να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στα νέα «Nike Zoom Freak 2» του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μετά τις φωτογραφίες σε χαμηλή ανάλυση των νέων «Nike Zoom Freak 2» που διέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα τέλη Μαρτίου, κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες στο Instagram, με τον ίδιο τον Γιάννη να επιβεβαιώνει την εγκυρότητά τους με ένα σχόλιο στην ανάρτηση που τα παρουσιάζει.

Τα «Zoom Freak 2» είναι αρκετά εντυπωσιακά, αλλά και διαφορετικά απ’ την πρώτη σειρά του MVP του ΝΒΑ, που κυκλοφόρησε το 2019. Τα νέα παπούτσια είναι ασπρόμαυρα, με το σήμα της Nike να καταλαμβάνει ένα μεγάλο τους τμήμα.

Φυσικά, οι συμβολισμοί και η αναφορά στην οικογένεια Αντετοκούνμπο κυριαρχούν και στα Zoom Freak 2, ακριβώς όπως και στα Air Zoom Freak 1. Το λογότυπο “GA” το βλέπουμε στην φτέρνα του παπουτσιού, ενώ το “Greek” και το “Freak” χαραγμένα σε κινέζικους χαρακτήρες στο πίσω τους μέρος. Τέλος, στη σόλα του παπουτσιού φαίνεται να αναγράφονται τα ονόματα των γονιών του, Charles και Veronica.

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας τους, καθώς ούτε και πληροφορίες για την τιμή τους, αλλά αναμένεται αυτά να είναι διαθέσιμα το καλοκαίρι στην ιστοσελίδα της Nike και στα καταστήματα Foot Locker.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

‼️First Look at the @giannis_an34 signature Nike Zoom Freak 2, featuring “Charles & Veronica” on the sole and “Greek” and “Freak” on back of each shoe.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jean Carlos (@solebyjc) στις

0 replies on “Πρώτη ματιά στα «Nike Zoom Freak 2» του Γιάννη Αντετοκούνμπο”