Μένουμε σπίτι: Οι σειρές στο Netflix που θα μας κρατήσουν την καλύτερη παρέα

σειρές στο Netflix

Αυτές τις μέρες μένουμε σπίτι λόγω του κορονοϊού για να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας, αλλά κι όσους αγαπάμε και κυρίως τους παππούδες και τις γιαγιάδες κι όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Μπορεί οι πόλεις της χώρας μας να μοιάζουν έρημες, μπορεί για πολλούς να είναι δύσκολο να παραμείνουν στα σπίτια τους, είναι όμως αναγκαίο, γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε τις σειρές στο Netflix που θα μας κρατήσουν την καλύτερη παρέα.

Friends

Τα Φιλαράκια επιστρέφουν σύντομα στις οθόνες μας και γι’ αυτό είναι η καλύτερη περίοδος να ξεκινήσουμε όλα τα επεισόδια απ’ την αρχή. Για να κάνουμε την επανάληψη μας και να μάθουμε τις αξέχαστες ατάκες πριν οι Chandler, Phoebe, Ross, Monica, Joey και Rachel επιστρέψουν ξανά στην μικρή οθόνη. Και οι 10 σεζόν της σειράς είναι διαθέσιμες στο Netflix.

Photo: NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images

Mindhunter

Δύο πράκτορες του FBI διερευνούν μερικούς απ’ τους μεγαλύτερους serial killers στον κόσμο. Στη δεύτερη σεζόν της σειράς, οι πράκτορες εξετάζουν τα εγκλήματα του Charles Manson και του David Berkowitz, με την έρευνα τους να ξετυλίγεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

BoJack Horseman

Με την πρώτη ματιά το BoJack Horseman, μοιάζει με ένα καρτούν για ενήλικες που θα παρακολουθούσες μόνο εάν δεν είχες κάτι καλύτερο να δεις. Παρόλα αυτά, μόλις ξεκινήσεις το BoJack Horseman θα καταλάβεις ότι πρόκειται για μια απ’ τις πιο συγκινητικά αληθινές ερμηνείες που υπάρχουν στο Netflix. Έχει χαρακτηριστεί ως μία απ’ τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών, ενώ ταυτόχρονα είναι ξεκαρδιστικό, κάποιες φορές σκοτεινό -ειδικά προς τις τελευταίες σεζόν- και σατιρίζει τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας με τρόπο που σε κάνει να χαμογελάς, ακόμη κι όταν ο BoJack δεν το κάνει.

Our Planet

Υπάρχει κάτι το χαλαρωτικό στην παρακολούθηση υλικού απ’ τη φύση, ακόμη κι όταν σε αυτό εκτυλίσσονται μακάβριες σκηνές. Στο Our Planet με αφηγητή τον Sir David Attenborough, παρακολουθούμε εκπληκτικές εικόνες και βίντεο, όσο το show εξερευνά τα μοναδικά θαύματα του κόσμου μας. Τουλάχιστον 600 άνθρωποι συμμετείχαν στην παραγωγή αυτής της σειράς, οπότε μπορείς να φανταστείς τι είδους πλάνα θα παρακολουθήσεις. Παράλληλα, όσο θα είμαστε «μέσα», καλό είναι να μαθαίνουμε και κάτι καινούριο.

The Witcher

Αναπολείς τις εβδομάδες που το Game Of Thrones έβγαζε ακόμη επεισόδια; Τότε σου έχουμε μερικά καλά νέα κι όχι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν την όγδοη σεζόν. Το Netflix παρουσιάζει το The Witcher, με τον Henry Cavill ως Geralt Of Rivia, έναν υπεράνθρωπο κυνηγό τεράτων, στο οποίο θα δεις τόση δράση, μαγεία και φανταστικά πλάσματα όσο είχαμε δει και στο Game Of Thrones.

Maniac

Βασισμένο στην ομώνυμη νορβηγική σειρά, το Maniac με τους Emma Stone, Jonah Hill και Justin Theroux είναι μια μίνι σειρά του Netflix 10 επεισοδίων που εάν δεν έχεις ακόμη δει, αξίζει να της δώσεις μια ευκαιρία. Εξαιρετικές ερμηνείες, σενάριο και πλοκή που σπανίως βλέπουμε σε τηλεοπτικές σειρές. Η υπόθεση ακολουθεί τους Emma Stone και Jonah Hill, οι οποίοι αποφασίζουν να συμμετάσχουν στη δοκιμή μιας ριζοσπαστικής φαρμακευτικής αγωγής ενός οραματιστή γιατρού, που υπόσχεται να λύσει όλα τους τα προβλήματα, χωρίς παρενέργειες. Μόνο που τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.

www.netflix.com 

Tags from the story
0 replies on “Μένουμε σπίτι: Οι σειρές στο Netflix που θα μας κρατήσουν την καλύτερη παρέα”