Τα απίστευτα γκαράζ που θα κατασκευάζει νέα υπηρεσία της Aston Martin

γκαράζ της Aston Martin

Τα απίστευτα γκαράζ που θα κατασκευάζει νέα υπηρεσία της Aston Martin για όσους θέλουν να βλέπουν τα αυτοκίνητα τους σε ειδικούς και μοναδικά σχεδιασμένους χώρους, δηλαδή με άλλα λόγια για τους λίγους και καλούς που έχουν στην κατοχή τους ένα αμάξι της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η βρετανική εταιρεία αυτοκινήτων Aston Martin ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία design, η οποία θα επιτρέπει στους πελάτες της να σχεδιάζουν γκαράζ για τα αυτοκίνητά τους. Γκαράζ που εάν δεν βλέπαμε σε ταινία του Bond, σίγουρα θα βλέπαμε σε κάποια του Batman!

Πρόκειται για την υπηρεσία της Aston Martin Automotive Galleries and Lairs, η οποία θα σχεδιάζει ειδικά γκαράζ για να παρκάρουν εκεί οι πελάτες της τα αυτοκίνητά τους.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι συμπληρωματική του ήδη υπάρχοντος τμήματος Q της εταιρείας, το οποίο επιτρέπει σε όσους ενδιαφέρονται να σχεδιάσουν το δικό τους Aston Martin μοντέλο, προσαρμοσμένο στο προσωπικό τους γούστο.

Για την πραγματοποίηση κάθε ξεχωριστού project, το τμήμα Automotive Galleries and Lairs θα συνεργάζεται με αρχιτεκτονικά γραφεία ανά τον κόσμο, ενώ ήδη αρκετά από αυτά έχουν οραματιστεί πώς θα φαίνονται ορισμένα τέτοια γκαράζ. Είσαι περίεργος να μάθεις; Ακολουθούν οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Aston Martin.

© Aston Martin

© Aston Martin
© Aston Martin
© Aston Martin

Σημειώνεται ακόμη ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Aston Martin ξεφεύγει απ’ την κατασκευή πολυτελών αυτοκινήτων, καθώς στις αρχές του 2019 είχε ανακοινώσει ότι φτιάχνει έναν ουρανοξύστη 66 ορόφων στο Μαϊάμι.

www.astonmartin.com

Tags from the story
0 replies on “Τα απίστευτα γκαράζ που θα κατασκευάζει νέα υπηρεσία της Aston Martin”