Η επιστροφή του Keanu Reeves στο Matrix 4 είναι γεγονός!

Keanu Reeves στο Matrix 4
© Warner Bros/Village Roadshow/Kobal/Shutterstock

Η επιστροφή του Keanu Reeves στο Matrix 4 είναι γεγονός και δεν νομίζουμε ότι έχουμε διαβάσει κάτι καλύτερο τον τελευταίο καιρό. Ήταν 1999 όταν είχε κυκλοφορήσει το πρώτο Matrix και τώρα είκοσι χρόνια μετά αυτό επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες γιατί μας αξίζει και γιατί ελπίζαμε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί εδώ και καιρό.

Φυσικά, η είδηση και μόνο ότι το Matrix επιστρέφει είναι σημαντική, αλλά το γεγονός ότι επιστρέφουν σε αυτό ο Keanu Reeves ως Neo και η Carrie-Anne Moss ως Trinity, μας κάνουν να ανυπομονούμε για την τέταρτη ταινία ακόμη περισσότερο.

Παράλληλα, μία απ’ τις δημιουργούς της ταινίας, η Lana Wachowski, θα υπογράφει το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή του Matrix 4, ενώ σε δηλώσεις της η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «πολλά από τα θέματα του πρώτου Matrix είναι σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, ο πρόεδρος της Warner Bros, Toby Emmerich, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα ξαναεπιστρέψουμε στο Matrix με τη Lana».

Οι λεπτομέρειες για την πλοκή προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές, όπως αναφέρει το Variety, ενώ αξίζει ν’ αναφερθεί ότι οι τρεις πρώτες ταινίες Matrix απέφεραν 1,6 δισ. δολάρια παγκοσμίως. Μπορούμε να φανταστούμε τι θα γίνει μόλις κυκλοφορήσει η συνέχεια της ταινίας!

Tags from the story
0 replies on “Η επιστροφή του Keanu Reeves στο Matrix 4 είναι γεγονός!”