Η OMEGA επιλέγει πλατίνα-χρυσό για το νέο ρολόι James Bond

Το στιλ και η πρωτοπορία αιχμής ήταν ανέκαθεν χαρακτηριστικά υψίστης σημασίας για την ιστορία του James Bond. Συντηρώντας αυτήν την παράδοση, η OMEGA σήμερα παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο ρολόι James Bond Seamaster Diver 300M, σε αριθμημένη έκδοση, που διαθέτει αρκετές λεπτομέρειες υψηλής τεχνολογίας για τους λάτρεις του είδους.

Η OMEGA εξόπλιζε τον James Bond με τα ρολόγια Seamaster από το 1995 και την ταινία GoldenEye. Αυτή η ιδιαίτερη νέα δημιουργία αποτελεί μια επετειακή δήλωση της μάρκας ακριβώς για αυτήν τη συνεργασία και φυσικά μια καταπληκτική προσθήκη στη συλλογή του 007.

Για να επιτευχθεί ένα εξαιρετικό look, η κάσα των 42 mm έχει δημιουργηθεί από έναν συνδυασμό πλατίνας-χρυσού, επίστρωση από πλατίνα-χρυσό στο πλάι και χάραξη με την αρίθμηση του κάθε κομματιού. Τα ίδια υπέροχα υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί και για μπούκλα του ρολογιού που διακοσμεί το μαύρο δερμάτινο λουράκι.

Ακόμη περισσότερες μοναδικές λεπτομέρειες μπορούμε να βρούμε σε όλο το σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης της μαύρης κεραμικής στεφάνης με την κλίμακα κατάδυσης από πλατίνα, όπως και το μαύρο καντράν με κεραμική επίστρωση και στο οποίο έχει αποτυπωθεί το χαρακτηριστικό σχέδιο της περιστρεφόμενης κάνης πιστολιού σε λευκόχρυσο 18 K.

Σαν μέρος της συλλογής ρολογιών James Bond της OMEGA που λανσαρίστηκαν πέρυσι, αυτό το ρολόι περιλαμβάνει επίσης τον κρυμμένο αριθμό 50 μέσα στην ένδειξη για την ώρα 10 από Super-LumiNova – μια αναφορά για την 50η επέτειο από την ταινία James Bond, On Her Majesty’s Secret Service. Σε άλλα σημεία στο καντράν, μπορείτε να βρείτε το λογότυπο 007 στη θέση για την ώρα 7, επάνω στη λευκή ένδειξη από κεραμικό ένδειξη όπως επίσης και λευκόχρυσα στοιχεία 18Κ, συμπεριλαμβανομένων των δεικτών, των ενδείξεων του καντράν και του εμβλήματος της οικογένειας Bond στην ώρα 12.

Γυρνώντας το ρολόι ανάποδα αποκαλύπτεται και πάλι το έμβλημα της οικογένειας Bond το οποίο έχει χαραχθεί με laser κι έχει γεμιστεί με πλατίνα, επάνω στο κρύσταλλο σαπφείρου της πίσω όψης της κάσας. Αυτή η συναρπαστική λεπτομέρεια ολοκληρώνεται με χειροποίητες χαράξεις που τελειοποιούν και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Μέσα από το κρύσταλλο, διακρίνεται ο μηχανισμός OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8807 – που έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα υψηλότερα στάνταρντ ακριβείας, χρονομετρικών επιδόσεων και αντίσταση σε μαγνητικά πεδία.

James Bond Seamaster Diver 300M

Τέλος, οι λάτρεις που θα μπορέσουν να αποκτήσουν αυτό το Seamaster Diver 300M James Bond Numbered Edition, θα διαπιστώσουν ότι βρίσκεται μέσα στη δική τους βαλίτσα Globe-Trotter™, δεμένο με λουράκι στιλ NATO. Αυτή η συσκευασία περιλαμβάνει ένα επιπλέον μαύρο λουράκι από καουτσούκ.

omegawatches.com
www.007.com

Tags from the story
,
0 replies on “Η OMEGA επιλέγει πλατίνα-χρυσό για το νέο ρολόι James Bond”