Οι πρώτες εικόνες της Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation

Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation

Μαζί με το μοντέλο DB5, η Aston Martin DB4 GT Zagato δεν χρειάζεται καθόλου συστάσεις. Η βρετανική εταιρεία αποφάσισε να αναβιώσει ένα απ’ τα κλασικότερα μοντέλα της και μας παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες την πρώτη Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation, ενώ αυτή έκανε το ντεμπούτο της, κατά τον φετινό αγώνα 24 ωρών του Le Mans.

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι η Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation θα κατασκευαστεί σε μόλις 19 μονάδες. Η πρώτη έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του φετινού αγώνα του Le Mans, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 15-16 Ιουνίου. Οι παραδόσεις πρόκειται να ξεκινήσουν το τρίτο τρίμηνο του 2019, ενώ οι νέες DBS GT Zagato θα ακολουθήσουν το τέταρτο τρίμηνο του 2020.

Οι νέες Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation παραμένουν πιστές στο αρχικό τους μοντέλο, καθώς όπως και οι πρώτες 19 που κατασκευάστηκαν τη δεκαετία του ’60, έτσι κι αυτές είναι κατάλληλες μόνο για πίστα. Διαθέτουν εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα 4,7 λίτρων, ο οποίος αποδίδει περισσότερα από 395 άλογα, με την ισχύ να πηγαίνει στους πίσω τροχούς μέσω ενός τετρατάχυτου μηχανικού κιβωτίου. Τα αγωνιστικά δερμάτινα καθίσματα είναι κατασκευασμένα από ίνες άνθρακα.

H Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation θα διατίθεται αποκλειστικά μαζί με την DBS GT Zagato, ενώ η τιμή της θα ανέρχεται στις 6 εκατομμύρια λίρες.

www.astonmartin.com

Tags from the story
0 replies on “Οι πρώτες εικόνες της Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation”