Αυτά τα adidas μπορείς να τα συνδυάσεις σχεδόν με όλες τις εμφανίσεις σου!

Liam Gallagher x adidas Padiham LG SPZL

Αυτά τα adidas μπορείς να τα συνδυάσεις σχεδόν με όλες τις εμφανίσεις σου είτε είναι Καλοκαίρι είτε είναι Χειμώνας είτε έχεις αποφασίσει ότι δεν θέλεις να αγοράσεις άλλα αθλητικά για τα επόμενα είκοσι χρόνια!

Η adidas συνεχίζει το σερί των καλύτερων κυκλοφοριών, καθώς μόλις ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία Liam Gallagher x adidas Padiham LG SPZL. Ειδικότερα, ο Βρετανός μουσικός Liam Gallagher και πρώην frontman των Oasis σε συνεργασία με την adidas σχεδίασαν ίσως τα πιο μίνιμαλ sneaker που έχουμε δει εδώ και καιρό, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ Why Me? Why Not?.

Ο Gallagher και η Spezial ομάδα εμπνεύστηκαν για αυτά τα αθλητικά απ’ τα original Padiham SPZL, μια σιλουέτα εμπνευσμένη απ’ τα vintage adidas του Gary Aspden. Πρόκειται για τα κλασικά Gazelle αλλά σε κρεμ απόχρωση που μπορείς να συνδυάζεις με όλες τις εμφανίσεις σου είτε είναι casual είτε όχι.

Τα Liam Gallagher x adidas Spezial Padiham LG SPZL θα είναι περιορισμένης έκδοσης και αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε επιλεγμένα καταστήματα adidas Originals και στην ιστοσελίδα της adidas.com στις 30 Αυγούστου.

Tags from the story
0 replies on “Αυτά τα adidas μπορείς να τα συνδυάσεις σχεδόν με όλες τις εμφανίσεις σου!”