Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο της Harley-Davidson

ηλεκτρικό ποδήλατο της Harley-Davidson
© Serial 1/Harley-Davidson

Το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο της Harley-Davidson είναι εμπνευσμένο απ’ την πρώτη μοτοσικλέτα Harley, τη «Serial Number One» του 1903. Το Serial 1 όπως είναι το όνομα του πρώτου eBike της θρυλικής μάρκας αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2021.

Πιο συγκεκριμένα, η Harley-Davidson δημιούργησε μια νέα εταιρεία ηλεκτρικών ποδηλάτων τη «Serial 1 Cycle Company», με το πρώτο μοντέλο της σειράς το Serial 1 να μοιάζει αρκετά με την πρώτη μοτοσικλέτα της που κυκλοφόρησε το μακρινό 1903.

Αυτό το πανέμορφο eBike βρίσκει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ παλιού και νέου, συνδυάζοντας την vintage αισθητική με όλα τα σύγχρονα στοιχεία που περιμένεις να δεις σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Διαθέτει ένα αρκετά κομψό σχεδιασμό με ένα ιδιαίτερα λεπτό μαύρο πλαίσιο, μια ρετρό καφέ δερμάτινη σέλα και χοντρά λευκά λάστιχα που είναι και τα πρώτα που ξεχωρίζει κανείς.

© Serial 1/Harley-Davidson

Παράλληλα, μία καφέ αλυσίδα ενώνει τα πετάλια με την πίσω ρόδα, ενώ ταυτόχρονα είναι συνδεδεμένη με έναν ηλεκτρικό κινητήρα για όταν θέλεις να κάνεις ποδήλατο, χωρίς όμως να κάνεις πετάλι. Ένα ακόμη μοντέρνο στοιχείο στο Serial 1 είναι και τα λογότυπα τα οποία είναι ανοιχτόχρωμα και διακριτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σύνολό του, το πρώτο ποδήλατο της Harley-Davidson είναι αρκετά διαφορετικό από αυτά που είχαμε δει από την ίδια το 2019.

© Serial 1/Harley-Davidson

Τέλος, η τιμή του συγκεκριμένου eBike δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν, αλλά μια αντίστροφη μέτρηση στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα για το Serial 1 που λήγει στις 16 Νοεμβρίου, μας προϊδεάζει ότι περισσότερες πληροφορίες πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα. Η Harley-Davidson αναμένεται να κυκλοφορήσει το Serial 1 τον Μάρτιο του 2021.

harley-davidson.com

Tags from the story
0 replies on “Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο της Harley-Davidson”