Οι Campana Brothers σχεδίασαν ένα τραπέζι ping pong με τον Mickey Mouse

© APPortfolio

O Fernando και Humberto Campana ή αλλιώς οι Campana Brothers είναι γνωστοί για τον σχεδιασμό εντυπωσιακών και ιδιαίτερων επίπλων, για τη δημιουργία των οποίων αντλούν έμπνευση από τη γενέτειρά τους το Σάο Πάολο. Αυτή τη φορά σχεδίασαν ένα τραπέζι ping pong με τον Mickey Mouse, το οποίο είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Σε συνεργασία με την Disney, το APPortfolio και το SOZA Contemporary, οι Campana Brothers σχεδίασαν ένα τραπέζι ping pong περιορισμένης έκδοσης, καθώς επίσης και ένα αντίστοιχο σετ με ρακέτες ping pong, στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο αγαπημένος μας Mickey Mouse.

Για τη δημιουργία καθενός εκ των συγκεκριμένων τραπεζιών, χρειάστηκαν περισσότερες από 300 ώρες εργασίας, ενώ αυτό είναι κατασκευασμένο από ξύλο Burl.

© APPortfolio
© APPortfolio
© APPortfolio
© APPortfolio

Οι διαστάσεις του είναι 274 x 152 και θα κυκλοφορήσει μόλις σε 25 κομμάτια. Το σετ με τις ρακέτες έρχεται σε ένα εξίσου εντυπωσιακό κουτί από ξύλο μαζί με δύο μπαλάκια ping pong. Δυστυχώς, το τραπέζι είναι διαθέσιμο μόνο στο pop-up κατάστημα Land Crawford POP INFINITY στο μακρινό Χονγκ Κονγκ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του APPortfolio.

© APPortfolio
© APPortfolio

Tags from the story
0 replies on “Οι Campana Brothers σχεδίασαν ένα τραπέζι ping pong με τον Mickey Mouse”