Ηλεκτρικά ποδήλατα από την Harley-Davidson

Harley-Davidson

Μετά τη LiveWire, την πρώτη της ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, την οποία παρουσίασε στην έκθεση CES 2019, η Harley-Davidson έρχεται τώρα να μας συστήσει δύο νέα ηλεκτρικά ποδήλατα, σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη στην πόλη.

Και τα δύο μοντέλα είναι ελαφριά, ευέλικτα και διαθέτουν ένα πλήρως ηλεκτρικό μηχανισμό κίνησης. Τα δύο πρωτότυπα μοντέλα έκαναν το ντεμπούτο τους στα X Games στο Άσπεν του Κολοράντο, όπου ο 4 φορές χρυσός πρωταθλητής Jacko Strong είχε την ευκαιρία να τα ‘τεστάρει’ κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Το πρώτο ποδήλατο φέρνει περισσότερο σε σκούτερ, ενώ το δεύτερο, που είναι και το πιο όμορφο, σε ένα off-road υβρίδιο με στοιχεία μοτοσυκλέτας και mountain bike.

Σημειώνεται ότι η LiveWire και τα δύο πρωτότυπα ποδήλατα αποτελούν μόνο ένα πρώτο δείγμα από το όραμα «More Roads to Harley-Davidson», που αναμένεται τα επόμενα χρόνια να μας συστήσει σε μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτρικών μέσων μετακίνησης που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο κινούμαστε μέχρι και σήμερα.

Προς το παρόν, δεν έχουν ανακοινωθεί η τιμή ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ποδηλάτων.

www.harley-davidson.com/gr

Tags from the story
0 replies on “Ηλεκτρικά ποδήλατα από την Harley-Davidson”