Η συνεργασία Smeg x Dolce & Gabbana δημιούργησε τα πιο όμορφα gadget για την κουζίνα!

Smeg x Dolce & Gabbana

H “Divina Cucina” είναι ίσως η πιο όμορφη κουζίνα στον κόσμο και πως να μην είναι όταν γι’ αυτήν έχουν συνεργαστεί η Smeg με τη Dolce & Gabbana. Μοναδικά χρώματα και σχέδια συνθέτουν μια ολοκληρωμένη συλλογή για μαγειρικά σκεύη για την κουζίνα.

Η συλλογή της συνεργασίας Smeg x Dolce & Gabbana, ονομάζεται “Divina Cucina” και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση Salone del Mobile στο Μιλάνο.

Η συγκεκριμένη συνεργασία περιλαμβάνει από απορροφητήρα μέχρι ψυγείο και φούρνο, προκειμένου όποιος το επιθυμεί να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη κουζίνα.

Η αγαπημένη μας σειρά είναι αυτή που θυμίζει Καλοκαίρι στην Ελλάδα, όπου κυριαρχούν τα σχέδια σε μπλε και λευκό χρώμα. Η δεύτερη συλλογή, που είναι περισσότερο Dolce & Gabbana είναι σχεδιασμένη σε πορτοκαλί και κόκκινο χρώμα και περιλαμβάνει μια σειρά από φρούτα, λουλούδια και γεωμετρικά σχέδια, όλα εμπνευσμένα από τη Νότια Ιταλία. Τι να πούμε εμείς; Απλά, bellissimo!

Η συλλογή, με τίτλο “Sicily is my love” διαθέτει αποχυμωτή, τοστιέρα, καφετιέρα, βραστήρα και μπλέντερ, όλα διακοσμημένα με τα έντονα σχέδια του ιταλικού οίκου μόδας.

 

www.smeg.com
www.sicilyismylove.com

Φωτογραφίες: SMEG X DOLCE & GABBANA

Tags from the story
,
0 replies on “Η συνεργασία Smeg x Dolce & Gabbana δημιούργησε τα πιο όμορφα gadget για την κουζίνα!”