Η adidas αποκαλύπτει τα νέα YEEZY BOOST 350 V2 “Israfil”

YEEZY BOOST 350 V2 "Israfil"

Η adidas ανακοίνωσε κι επίσημα την κυκλοφορία των νέων YEEZY BOOST 350 V2 “Israfil”, τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στο adidas.com απ’ τις 22 Αυγούστου. Σημειώνεται ότι το μοντέλο 350 είναι αναμφίβολα το πιο αναγνωρίσιμο κι αγαπημένο sneaker της συνεργασίας adidas + Kanye West, αλλά και το πιο δημοφιλές sneaker παγκοσμίως.

Αποτίοντας φόρο τιμής στον Αρχάγγελο Ισραφήλ, στα νέα YEEZY που φέρουν το όνομά του, κυριαρχούν οι γκρι τόνοι, ενώ μια πορτοκαλί πινελιά στην μία πλευρά τους είναι εκεί για να κάνει την αντίθεση. Παράλληλα, συναντάμε ακόμη λεπτομέρειες στο κάτω μέρος του παπουτσιού σε ανοιχτό μπλε και μπεζ.

Φυσικά, διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά των κλασικών Yeezy, όπως μεταξύ άλλων την κορυφαία τεχνολογία BOOST™ της adidas στη σόλα τους, ενώ ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους απόχρωση που συνδυάζεται εύκολα με όλες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Τα “Israfil” αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 22 Αυγούστου στην ιστοσελίδα της adidas, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης YEEZY. Θα είναι διαθέσιμο σε νούμερα για ενήλικες (€219,95), νέους (€159,95) και παιδιά (€139,95). Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα adidas YEEZY 700 V3 αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσουν στο τέλος του μήνα.

adidas.gr

Tags from the story
0 replies on “Η adidas αποκαλύπτει τα νέα YEEZY BOOST 350 V2 “Israfil””