Βρήκαμε τα γάντια που φοράει ο James Bond στις ταινίες του

γάντια του James Bond
© Jonathan Olley/Metro-Goldwyn-Mayer Pictures

Το όνομα του είναι Bond, James Bond και είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο καλοντυμένος πράκτορας του κόσμου. Αυτός είναι και ο λόγος που τα ρούχα και τα αξεσουάρ που φοράει σε κάθε του ταινία, απασχολούν το κοινό του στον ίδιο βαθμό -εάν όχι και περισσότερο- με τον τρόπο με τον οποίο τα βάζει με τους «κακούς» που καλείται να αντιμετωπίσει.

Αυτό εξάλλου έχουμε κάνει κι εμείς στο παρελθόν, αναλύοντας πόσο κοστίζει πραγματικά μια εμφάνιση του μυστικού πράκτορα, αλλά και βρίσκοντας τα ρούχα που θα τον δούμε να φοράει στη νέα του ταινία «No Time To Die» που περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το 2021.

Παρόλα αυτά, αυτή τη φορά επιλέξαμε να εστιάσουμε σε ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ που ο αγαπημένος πράκτορας 007 δεν αποχωρίζεται σχεδόν σε καμία του ταινία: τα γάντια! Κι επειδή τα γάντια είναι μια ωραία πρόταση για δώρο αυτήν την περίοδο, ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα γάντια που ο Daniel Craig έχει φορέσει στις ταινίες που υποδύεται τον James Bond.

No Time to Die
© MGM AND UNIVERSAL/No Time to Die

Ακολουθούν τα γάντια του James Bond που ξεχωρίσαμε εμείς, καθώς κι αυτά που θα δούμε στην επερχόμενη ταινία «No Time to Die»:

Agnelle

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bond Lifestyle, ο James Bond φοράει τα δερμάτινα γάντια Agnelle στις σκηνές της ταινίας «Spectre» που γυρίστηκαν στην Αυστρία. Η Agnelle έχει δώσει σε αυτά τα γάντια το όνομα “James” και μπορεί κανείς να τα βρει στην επίσημη ιστοσελίδα της (agnelle.com). Το κόστος τους ανέρχεται στα 135 ευρώ.

© Agnelle

Dents

Στην ίδια ταινία, σε διαφορετική σκηνή και συγκεκριμένα όταν οδηγεί την Aston Martin DB10, βλέπουμε τον James Bond να φοράει τα Dents ‘Fleming’ Leather Driving Gloves, τα οποία είναι σίγουρα πιο ιδιαίτερα, αλλά το ίδιο πανέμορφα. Το κόστος τους ανέρχεται στις 119 βρετανικές λίρες και είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας (dentsgloves.com).

© Dents

Dents

Φαίνεται ότι τα γάντια αυτής της βρετανικής εταιρείας είναι τα αγαπημένα του James Bond, καθώς τον είδαμε να φοράει ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα γάντια Dents και σε σκηνές της ταινίας «SkyFall». Τα Dents Unlined Leather Gloves είναι πιο κλασικά και το κόστος τους ανέρχεται στις 82 βρετανικές λίρες (dentsgloves.com).

© Dents

Mil-Tec Touch Gloves

Τέλος, τα γάντια που ο αγαπημένος μας πράκτορας φοράει στη νέα του ταινία «No Time to Die», ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας του που είναι αρκετά ακριβά, αυτά κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ και μπορεί κανείς να τα βρει στο Amazon.

© Mil-Tec

Tags from the story
,
0 replies on “Βρήκαμε τα γάντια που φοράει ο James Bond στις ταινίες του”