Όλα όσα νομίζουμε ότι ξέρουμε για το iPhone 11 μέχρι στιγμής

iPhone 11
Photo: bgr.com

Όλα όσα νομίζουμε ότι ξέρουμε για το iPhone 11 μέχρι στιγμής, το οποίο σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες αναμένεται να παρουσιαστεί στις 10 ή 12 Σεπτεμβρίου. Μετά την κυκλοφορία των iPhone XS, XS Max και XR, η Apple εστίασε την προσοχή της στα iPhones της επόμενης γενιάς ή αλλιώς εκείνων που θα υπερβούν για ακόμη μια φορά όλες τις προσδοκίες μας.

Κι ενώ στο διαδίκτυο μπορείς να συναντήσεις διάφορες φημολογίες για την κυκλοφορία του αναμενόμενου νέου iPhone, αυτά είναι όσα νομίζουμε ότι ξέρουμε γι’ αυτό μέχρι στιγμής.

Για τον σχεδιασμό του

Το iPhone 11 αναμένεται εξωτερικά να είναι σχεδόν το ίδιο με το iPhone XS που κυκλοφόρησε πέρυσι και το iPhone X που κυκλοφόρησε το 2017, που σημαίνει ότι αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Apple θα χρησιμοποιήσει ακριβώς το ίδιο design.

Αυτό που αλλάζει είναι το πλήκτρο σίγασης, στο πλάι της συσκευής, το οποίο έχει αντικατασταθεί από ένα μικρό στρογγυλό πλήκτρο σαν κι αυτό των iPad Pro. Τα τρία νέα μοντέλα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα λέγονται iPhone 11, iPhone 11 Max και iPhone 11R, ενώ η ανάλυση της οθόνης τους θα είναι παρόμοια με τα μοντέλα της προηγούμενης χρονιάς, με το iPhone 11 και το iPhone 11 Max να διαθέτουν 3x OLED Retina οθόνη και το 11R μια 2x Liquid Retina.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του 9to5Mac τα νέα iPhones θα βασιστούν κι αυτά στο chipset Α13 Bionic της Apple, ενώ αναμένεται να αντικατασταθεί και η λειτουργία του 3D Touch που είχαμε δει στα iPhone XS και XS Max.

Τα χαρακτηριστικά της κάμερας

Μια αλλαγή στο design του που δεν θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους οπαδούς των iPhone είναι η κάμερα τριπλού φακού στο πίσω μέρος της συσκευής. Οι πρώτες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει έχουν ήδη διχάσει τους χρήστες στο Twitter, οι περισσότεροι απ’ τους οποίους αναφέρουν ότι «ο Steve Jobs δεν επέτρεπε ποτέ αυτό να συμβεί».

Οι τρεις φακοί θα είναι μέσα σε ένα τετράγωνο πλαίσιο, ενώ ο ένας εκ αυτών θα είναι wide-angle. Παράλληλα, θα υπάρχουν και νέες λειτουργίες που θα σχετίζονται με τη λήψη φωτογραφιών, όπως ένα καλύτερο «portrait mode». Η μπροστινή κάμερα στο iPhone 11 θα είναι κι αυτή αναβαθμισμένη, ενώ θα κάνει δυνατή ακόμη και τη λήψη φωτογραφιών σε slow motion.

Tags from the story
,
0 replies on “Όλα όσα νομίζουμε ότι ξέρουμε για το iPhone 11 μέχρι στιγμής”