Τα νέα ασύρματα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Sony WH-1000XM4

© Sony

Η Sony ανακοίνωσε τα νέα ασύρματα ακουστικά ακύρωσης θορύβου WH-1000XM4, τα οποία είναι αναβαθμισμένα με γνωρίσματα που υπόσχονται την πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης κι όχι μόνο. Ιδανικά για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων ή για όσους ψάχνουν απόλυτη συγκέντρωση στο περιβάλλον εργασίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα ασύρματα ακουστικά ακύρωσης θορύβου της Sony περιλαμβάνουν όλη την αγαπημένη τεχνολογία από τα κορυφαία WH-1000XM3, διαθέτοντας επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, αλλά και βελτιωμένη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου.

© Sony
© Sony

Ξεκινώντας, απ’ τη μπαταρία τους, αυτή διαρκεί 30 ώρες μετά από πλήρη φόρτιση, ενώ μετά από μόλις 10 λεπτά φόρτισης η μπαταρία αντέχει 5 ώρες, σύμφωνα πάντα με τη Sony. Το κάθε ακουστικό είναι εξοπλισμένο με δύο μικρόφωνα και η τεχνολογία Dual Noise Sensor συλλαμβάνει τον θόρυβο απ’ το εξωτερικό περιβάλλον και μεταβιβάζει τα δεδομένα στον επεξεργαστή ακύρωσης θορύβου QN1. Λίγο αργότερα, το νέο BLUETOOTH® Audio SoC (System on Chip) βρίσκει και προσαρμόζεται στη μουσική και τον θόρυβο πάνω από 700 φορές το δευτερόλεπτο, χρησιμοποιώντας τον νέο αλγόριθμο HD Noise Cancelling Processor QN1.

© Sony
© Sony

Μεταξύ των άλλων λειτουργιών, ξεχωρίζει το νέο Speak-to-Chat, το οποίο κάνει χρήση τεχνητής νοημοσύνης και σταματά την αναπαραγωγή μουσικής κάθε φορά που ο χρήστης αρχίζει να μιλά. Παράλληλα, ένας ειδικός αισθητήρας πατά παύση στην αναπαραγωγή μουσικής μόλις αντιληφθεί ότι ο χρήστης έχει αφαιρέσει τα ακουστικά από το κεφάλι του.

Σημειώνεται ακόμη ότι τα νέα ακουστικά είναι συμβατά με Google Assistant και Amazon Alexa, ενώ προσφέρουν και τη δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης σε δύο συσκευές. Ακόμη μία έξυπνη λειτουργία είναι και το Adaptive Sound Control, το οποίο ανιχνεύει πού είσαι και τι κάνεις, αναγνωρίζοντας με τη πάροδο του χρόνου τις τοποθεσίες που επισκέπτεσαι συχνά (γυμναστήριο, σπίτι, δουλειά), προσαρμόζοντας ανάλογα τον ήχο για να σου προσφέρει την απόλυτη playback εμπειρία.

Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Sony αναμένονται στην Ελλάδα από Σεπτέμβρη και η τιμή τους ανέρχεται περίπου στα 380 ευρώ. Διατίθενται σε δύο χρώματα μαύρο και ασημί/γκρι.

Tags from the story
0 replies on “Τα νέα ασύρματα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Sony WH-1000XM4”