Οι καλύτερες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες για ένα λαμπερό χαμόγελο

καλύτερες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες
Photo: Gadget Flow

Εάν πρέπει να διαλέξεις ένα gadget για να επενδύσεις, τότε αυτό είναι μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες έχουν μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε ένα gadget τόσο απαραίτητο όσο η ηλεκτρική ξυριστική μηχανή ή ένα trimmer, καθώς οι οδοντίατροι υποστηρίζουν ότι αυτές χαρίζουν πιο καθαρά δόντια αλλά και πιο υγιή ούλα.

Να σημειώσουμε ότι σε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, η κεφαλή θα πρέπει να αλλάζει κάθε τρεις μήνες, ενώ σε καθεμία από αυτές υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες τόσο για τη λεύκανση των δοντιών, όσο και μια σειρά χρήσιμων οδοντιατρικών συμβουλών.

Για να μην πούμε περισσότερα, αυτές είναι οι καλύτερες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες που μπορείς να αγοράσεις και που συνιστούν οι περισσότεροι οδοντίατροι.

Oral-B Genius 10

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Genius 10 της ORAL-B προσφέρουν το καλύτερο βούρτσισμα ever. Καθαρίζει αποτελεσματικά ολόκληρη την οδοντοστοιχία και προσφέρει υγιή ούλα. Τηρώντας τον χρυσό κανόνα βουρτσίσματος των δοντιών για 2 λεπτά επί 2 φορές την ημέρα με τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral-B, ο καθένας μπορεί να έχει πλήρη έλεγχο της υγείας των ούλων και των δοντιών του. Προστατεύει και περιποιείται τα ούλα ενώ αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα, σε σχέση με μια κοινή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

www.oralb.gr

Foreo ISSA 2 Toothbrush

Είναι η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, της οποίας η μπαταρία αντέχει περισσότερο, καθιστώντας την έτσι ιδανική για όσους ξεχνάνε να την φορτίζουν. Ειδικότερα, η οδοντόβουρτσα Issa 2 ισχυρίζεται ότι διαρκεί για έναν χρόνο με μία μόνο φόρτιση, ενώ η βούρτσα της είναι από σιλικόνη και συνίσταται σε όσους τα ούλα ματώνουν εύκολα.

www.foreo.com

Philips Sonicare DiamondClean

H Philips Sonicare είναι η οδοντόβουρτσα που προτείνουν όλοι οι οδοντίατροι. Λευκαίνει τα δόντια 2 φορές περισσότερο συγκριτικά με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες και αφαιρεί 100% περισσότερους λεκέδες μέσα σε 1 εβδομάδα. Το βασικό πρόγραμμα καθαρισμού διαρκεί ακριβώς δύο λεπτά, που είναι και ο χρόνος βουρτσίσματος που συνιστούν οι οδοντίατροι. Η οδοντόβουρτσα χρονομετράει μόνη της το βούρτσισμα και σταματάει αυτόματα όταν αυτά τα δύο λεπτά λήξουν.

www.philips.com

Goby Toothbrush

Εδώ το design είναι minimal και η αγορά απαιτεί συνδρομή, η οποία σου στέλνει νέα κεφαλή για την οδοντόβουρτσα όταν πια πρέπει να την αλλάξεις. Φορτίζει με USB, ενώ η μπαταρία της διαρκεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες με μία μόνο φόρτιση.

www.goby.co

Sanyei ION-Sei

Σε αντίθεση με άλλες οδοντόβουρτσες -ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα έχουμε δει- η συγκεκριμένη διαθέτει τεχνολογία που σταματάει ενεργά την ανάπτυξη βακτηρίων στο στόμα. Φορτίζει επίσης με USB κι έχει ένα μοναδικό design, που σίγουρα περιλαμβάνεται στα πλεονεκτήματα αυτής της οδοντόβουρτσας.

www.ion-sei.com

Tags from the story
0 replies on “Οι καλύτερες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες για ένα λαμπερό χαμόγελο”