Ένα ονειρεμένο διαμέρισμα στη Μόσχα, με έπιπλα που κάνουν τη διαφορά!

Ένα διαμέρισμα στη Μόσχα, κομψό και διακοσμημένο στη λεπτομέρεια από ένα project που φέρει την υπογραφή του Covet House. Το διαμέρισμα είναι διακοσμημένο απ΄τη Ρωσίδα αρχιτέκτονα και interior designer, Ekaterina Lashmanova και διαθέτει ένα μεγάλο καθιστικό, δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και μια υπέροχη τραπεζαρία που συνδέεται με την κουζίνα.

Πέρα από μια αρκετά μοντέρνα αρχιτεκτονική, σ’ αυτό το διαμέρισμα τα έπιπλα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά, ενώ διαθέτει και μερικά αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων τα ψηλά ταβάνια, αλλά και τα μεγάλα παράθυρα που φτάνουν από το δάπεδο στην οροφή. Μέσα σε αυτό το διαμέρισμα, τα πολυτελή έπιπλα Covet House ήρθαν για να εναρμονιστούν πλήρως με το άπλετο φως που διαπερνά το σπίτι.

Στο καθιστικό, το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή μας είναι το τραπέζι στο κέντρο, το οποίο ξεχωρίζει απ’ την υπόλοιπη χρωματική παλέτα του χώρου. Το Wave Center Table, σχεδιασμένο από το Boca do Lobo, είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να προσδίδει στυλ, κομψότητα και μια μοναδική αίσθηση σε ένα σαλόνι. Για το καθιστικό έχει δοθεί επίσης ιδιαίτερη έμφαση προκειμένου αυτό να φαίνεται αρκετά μεγάλο και ευρύχωρο, χωρίς την ίδια στιγμή να χάνει τη λειτουργικότητά του.

Στο διαμέρισμα μερικά έπιπλα που ξεχωρίζουν ακόμη είναι η πολυθρόνα Maya από την εταιρεία Brabbu, που προσθέτει στο καθιστικό αυτή τη συνολική αίσθηση ζεστασιάς, ενώ στο μπάνιο τη μονοτονία του μαρμάρου σπάνε τα χρυσά φωτιστικά με τους χειροποιήτους κρυστάλλινους σωλήνες απ’ το brand Luxxu, Burj Wall και Burj Pendant, τα οποία προσθέτουν στον χώρο μια extra πολυτέλεια.

www.covethouse.eu

Tags from the story
0 replies on “Ένα ονειρεμένο διαμέρισμα στη Μόσχα, με έπιπλα που κάνουν τη διαφορά!”