Η Sony αποκάλυψε το νέο χειριστήριο του PlayStation 5

χειριστήριο του PlayStation 5

Η Sony αποκάλυψε το νέο χειριστήριο του PlayStation 5, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους θαυμαστές της. Πρόκειται για το «DualSense» και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Sony είναι πολύ διαφορετικό απ’ το «Dual Shock 4» της προηγούμενης έκδοσης. 

Πιο συγκεκριμένα, η Sony παρουσίασε το χειριστήριο του PlayStation 5, το οποίο ονομάζεται «DualSense» και διαθέτει μία νέα τεχνολογία και δραστικές αλλαγές που δεν περιμέναμε.

Αρχικά, το DualSense μαζί με την Tempest 3D AudioTech μηχανή προσφέρουν στους παίκτες μια ολοκαίνουργια αίσθηση εμβύθισης στο παιχνίδι. Το ίδιο θα προσφέρει ακόμη απτική ανατροφοδότηση και αισθητήρες που θα δημιουργούν αντίσταση και δόνηση ανάλογα με το παιχνίδι.

Μεταξύ των μεγάλων αλλαγών που ανακοινώθηκαν, το κουμπί “Share” του DualShock 4 αντικαταστάθηκε απ’ το κουμπί “Create”, ενώ στο νέο χειριστήριο θα υπάρχει και ενσωματωμένο μικρόφωνο, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με τους συμπαίκτες τους, χωρίς τη χρήση headset.

Μια ακόμη σημαντική διαφορά παρατηρείται και στα χρώματα του DualSense, καθώς μέχρι και σήμερα τα χειριστήρια του PlayStation ήταν μονόχρωμα. Απ’ τις εικόνες του DualSense φαίνεται ότι σε αυτό υπάρχει διχρωμία, με το light bar να το συναντάμε πλέον στα αριστερά και δεξιά του touchpad.

Tags from the story
0 replies on “Η Sony αποκάλυψε το νέο χειριστήριο του PlayStation 5”