Τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια που μπορείς να παίξεις διαδικτυακά

ψηφιακά επιτραπέζια

Σαββατοκύριακο, Πάσχα, κορονοϊός, καραντίνα και αρκετές ακόμη μέρες κοινωνικής απομόνωσης που καλούμαστε να υπομείνουμε και να μείνουμε σπίτι για να περάσει όσο πιο ανώδυνα και γρήγορα όλη αυτή η κατάσταση την οποία ζούμε. Πώς θα τα καταφέρουμε; Βρίσκοντας νέους δημιουργικούς τρόπους για να περάσει η ώρα μας.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο όσο πιο μακριά είμαστε ο ένας απ’ τον άλλον, τόσο πιο κοντά νιώθουμε τους δικούς μας ανθρώπους, τους γείτονες και τους πολίτες άλλων κρατών στον πλανήτη που δίνουν τη δική τους μάχη απέναντι στον κορονοϊό.

Καθημερινές συνομιλίες στο Skype, επαγγελματικές συναντήσεις στο Zoom, ψηφιακά ραντεβού και happy hour στο Houseparty και όλα μοιάζουν σαν να μην περνάμε τόσο χρόνο μόνοι μας τελικά.

Τι γίνεται, όμως, τώρα που έχουν περάσει μερικές εβδομάδες και έχεις αρχίσει να κουράζεσαι απ’ την απομόνωση; Δοκιμάζεις κάτι καινούριο και γι’ αυτό εμείς σου προτείνουμε τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια που μπορείς να παίξεις διαδικτυακά, γιατί μπορεί να δώρισες τα παλιά επιτραπέζια που είχες στο σπίτι ή επειδή θέλεις να παίξεις με τους φίλους σου που αυτή την περίοδο δεν μπορείς να δεις.

Αυτά είναι τα καλύτερα διαδικτυακά επιτραπέζια παιχνίδια:

Remote Insensitivity

Το Remote Insensitivity ουσιαστικά είναι η online εκδοχή του Cards Against Humanity, του χιουμοριστικού παιχνιδιού που είναι adults only. Πρόκειται για ένα είδος παιχνιδιού για πάρτι, όπου οι παίκτες καλούνται να συμπληρώσουν τις προτάσεις του ενός με τις κάρτες που έχουν στα χέρια τους. Έξι παίκτες μπορούν να παίξουν online το Remote Insensitivity μέσω του PlayCards.io.

BoardGameArena

Το Board Game Arena είναι η μεγαλύτερη online πλατφόρμα, στην οποία μπορείς να παίξεις tabletop παιχνίδια διαδικτυακά. Πρόκειται για την online εκδοχή του Tabletop Simulator και διαθέτει μερικά απ’ τα πιο δημοφιλή παιχνίδια όπως το Sushi Go και Carcassonne. Το σημαντικότερο όλων είναι εντελώς δωρεάν (boardgamearena.com).

Dungeons And Dragons

Ναι, δεν γινόταν να μην το συμπεριλάβουμε σε αυτή τη λίστα. Είναι ένα απ’ τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια που υπάρχουν και το μόνο που απαιτεί είναι μερικούς πρόθυμους παίκτες και καλή χημεία για να «καείς» στην κυριολεξία και να ξεχάσεις ακόμη και τον κορονοϊό (τουλάχιστον για λίγες ώρες). Διαθέσιμο στην ιστοσελίδα dnd.wizards.com.

UNO!

Κλασικό και αγαπημένο. Μας έχεις συντροφεύσει σε μερικές απ’ τις καλύτερες στιγμές με τους αγαπημένους μας. Δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι ακριβώς το ίδιο παιχνίδι, μόνο που μπορείς να το παίξεις ψηφιακά (letsplayuno.com).

Chips & Guac

Εάν ήδη χρησιμοποιείς το Houseparty για ομαδικές συνομιλίες με τους κολλητούς σου, τότε στην επόμενη σας συνάντηση θα πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία στο παιχνίδι Chips & Guac. Εάν σου αρέσουν τα παιχνίδια όπου καλείσαι να ταιριάξεις κάρτες μεταξύ τους, τότε θα λατρέψεις το συγκεκριμένο (downloadhouseparty.com).

Communal Puzzles

Επειδή όλα είναι πιθανά, μπορείς να φτιάξεις παζλ με τους φίλους σου, αλλά και τα παιδιά σου online. Ίσως είναι ό,τι πιο χαλαρωτικό μπορείς να κάνεις αυτές τις μέρες (jigsawpuzzles.io).

Tags from the story
,
0 replies on “Τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια που μπορείς να παίξεις διαδικτυακά”