Τα καλύτερα δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας 2021

λουλούδια
© Unsplash/Wan Chen

Φέτος, η Γιορτή της Μητέρας 2021 πέφτει την Κυριακή 9 Μαΐου κι εάν ακόμη δεν έχεις πάρει δώρο στις μαμάδες της ζωής σου, ακολουθούν μερικές προτάσεις και ιδέες που σκεφτήκαμε εμείς. 

Η αλήθεια είναι ότι όπως και κάθε χρόνο, το καλύτερο δώρο για μια μητέρα είναι μια αγκαλιά, ένα φιλί και ο χρόνος που θα της αφιερώσεις και θα περάσεις κοντά της. Ωστόσο, για πολλούς η πανδημία του κορονοϊού, τα έκανε όλα αυτά πιο δύσκολα και γι’ αυτό μια τρυφερή χειρονομία φέτος ίσως είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Αυτά είναι τα καλύτερα δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας 2021:

Λουλούδια

Δεν μπορείς να κάνεις ποτέ λάθος με τα λουλούδια. Διάλεξε τα αγαπημένα της και παρήγγειλε τα είτε τηλεφωνικά είτε online, έτσι ώστε η μαμά σου να λάβει λουλούδια τη Γιορτή της Μητέρας ακόμη κι εάν μένετε σε διαφορετικούς νομούς.

Πιτζάμες

Είναι αυτές που θα ευχαριστηθεί περισσότερο αυτό το διάστημα. Είναι ένα δώρο που πολλοί δεν σκέφτονται να κάνουν στον εαυτό τους, γι’ αυτό ένα ζευγάρι όμορφες και άνετες πιτζάμες είναι η ιδανική επιλογή.

harrods.com

Αθλητικά

Τα αθλητικά είναι πάντα ένα ωραίο δώρο γιατί όσα παπούτσια κι εάν έχει μια γυναίκα, ποτέ δεν είναι αρκετά. Αυτήν την περίοδο προτείνουμε να επιλέξεις ένα ζευγάρι σε λευκό χρώμα που σίγουρα δεν θα σταματήσει να φοράει όλο το Καλοκαίρι.

everlane.com

Μηχανή Espresso

Για τις μαμάδες που αγαπούν τον καλό και ποιοτικό καφέ, μια μηχανή Espresso είναι απαραίτητη στο σπίτι κι εάν η δική σου δεν ακόμη μία, τότε αυτό ακριβώς πρέπει να της πάρεις.

nespresso.com

Diffuser

Ένα diffuser με αιθέρια έλαια θα βοηθήσει τη μητέρα σου να χαλαρώνει μετά από μια κουραστική μέρα ή όταν το έχει περισσότερη ανάγκη. Διάλεξε ένα σε μίνιμαλ design για να ταιριάζει με τη διακόσμηση του σπιτιού της.

vitruvi.com

Βιβλίο μαγειρικής

Φυσικά δεν το χρειάζεται γιατί μαγειρεύει κάθε συνταγή καλύτερα απ’ τον οποιοδήποτε άλλον. Ένα βιβλίο μαγειρικής, όμως, θα εκτιμηθεί δεόντως για τις μέρες που θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούριο ή θέλει να περάσει αρκετό χρόνο μέσα στην κουζίνα.

politeianet.gr

Άρωμα

Εδώ καλύτερα να συμβουλευτείς τον μπαμπά σου ή ίσως την αδερφή σου για το άρωμα που φοράει ή αυτό που θα της αρέσει περισσότερο. Διαφορετικά προτίμησε ένα λουλουδάτο άρωμα κατάλληλο και για την εποχή που διανύουμε.

diptyqueparis.com

Tags from the story
0 replies on “Τα καλύτερα δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας 2021”