Το Samsung Galaxy S20 Ultra με τη φανταστική κάμερα

Samsung Galaxy S20 Ultra
© cinema5d.com

Παρόλο που η σειρά Samsung Galaxy S20 κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας, τα χαρακτηριστικά της είναι αρκετά ενδιαφέροντα και αξίζουν την προσοχή μας. Ξεχωρίζουμε το Samsung Galaxy S20 Ultra με τη φανταστική κάμερα για το οποίο και θα μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο. 

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι το Samsung Galaxy S20 Ultra είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα απ’ τις 13 Μαρτίου, με την τιμή του να ανέρχεται στα 1399 ευρώ.

Η ίδια η Samsung περιγράφει το S20 Ultra ως ένα τεράστιο άλμα στο μέλλον της ανάλυσης φωτογραφίας και της κινηματογραφικής ποιότητας βίντεο και τα χαρακτηριστικά της επιβεβαιώνουν στο έπακρο τα λεγόμενα της. Συγκεκριμένα, το S20 Ultra διαθέτει τετραπλή κάμερα με τις κάμερες DepthVision να μετρούν την απόσταση ανάμεσα στην κάμερα και το αντικείμενο, συμβάλλοντας στην αύξηση της ευκρίνειας των πορτρέτων και της επαυξημένης πραγματικότητας.

Αναλυτικά, τα βασικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S20 Ultra που το κάνουν τόσο μοναδικό:

  • Τετραπλή κάμερα 12MP Ultra Wide + 108MP ευρείας γωνίας + 48MPκάμερα τηλεφακού + DepthVision
  • Ξεπερνώντας κατά πολύ τα συνηθισμένα 12 megapixel, το Galaxy S20 Ultra προσφέρει τον απίστευτο αριθμό των 108 megapixel. Αυτό σημαίνει περισσότερες ευκρινείς λήψεις, τις οποίες μπορείς να μεγεθύνεις ή να περικόψεις όσο θες χωρίς να χάσεις καμία λεπτομέρεια.
  • Υβριδικό οπτικό ζουμ 10x και ψηφιακό ζουμ σούπερ ανάλυσης 100x.
  • Εμπρόσθια κάμερα 40MP
  • Η ανάλυση εγγραφής βίντεο απ’ τα συνηθισμένα 4K στο Galaxy S20 Ultra είναι 8K. Πρόκειται για 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από το UHD και 16 φορές μεγαλύτερη από το FHD.
  • Οθόνη 6.9’’ Quad HD + 3200 x 1440
  • Μνήμη RAM 12/16GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 128GB/512GB (Η μνήμη μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1TB)

Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστό το Galaxy S20 Ultra είναι χωρίς αμφιβολία το υβριδικό οπτικό ζουμ 10x και ψηφιακό ζουμ σούπερ ανάλυσης 100x, το οποίο σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις όσο ζουμ θέλεις χωρίς να υποβαθμίσεις την ποιότητα της φωτογραφίας.

Παράλληλα, όσον αφορά την κάμερα η νέα σειρά Galaxy S20 προσφέρει τη δυνατότητα λήψης φωτεινών και ζωηρών εικόνων, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο μεγαλύτερος αισθητήρας, σχεδόν τριπλάσιος, επιτρέπει περισσότερο φως τη νύχτα, ενώ στο Galaxy S20 Ultra είναι 25,4/33,78 mm, περίπου 2,9 φορές μεγαλύτερος απ’ ό,τι στο προηγούμενο μοντέλο Galaxy S10. Η νυχτερινή λειτουργία και το HDR (υψηλό δυναμικό εύρος) κάνουν ακόμη δυνατή τη λήψη του σωστού επιπέδου φωτεινότητας και βάθους, κάνοντας τις εικόνες που έχουν τραβηχτεί τη νύχτα πιο καθαρές και πιο φωτεινές.

Τα επιπλέον χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες της κάμερας περιλαμβάνουν ακόμη το Night Hyperlapse για να αποτυπώσεις μοναδικά timelapse τη νύχτα σαν επαγγελματίας φωτογράφος και το Pro mode, το οποίο σου επιτρέπει ακριβώς όπως σε μια DSLR, να προσαρμόσεις χειροκίνητα ρυθμίσεις όπως το ISO, τη ταχύτητα κλείστρου και το επίπεδο έκθεσης.

www.samsung.com
Tags from the story