Η συμβολή της Jaguar Land Rover στην αντιμετώπιση του Covid-19

Jaguar

Η Jaguar Land Rover συνεχίζει τις προσπάθειές της για την στήριξη στη μάχη κατά του κορωνοϊού, προσφέροντας επιπλέον 150 οχήματα παγκοσμίως, φτάνοντας σε συνολικό αριθμό τα 308, τα οποία έχουν παρασχεθεί σε υπηρεσίες πρώτης γραμμής.

Ο Finbar McFall, Διευθυντής Εμπειρίας Πελατών της Jaguar Land Rover, δήλωσε: «Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών μας και των οικογενειών τους εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητά μας. Ως εταιρεία, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να στηρίξουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας αυτοκίνητα, χρηματικές δωρεές και τεχνογνωσία.

«Αυτήν την εβδομάδα ξεκινήσαμε την παράδοση προστατευτικών μασκών που παρήχθησαν με 3D εκτυπωτές, οι οποίες αναπτύχθηκαν με το NHS για το προσωπικό της πρώτης γραμμής. Έχουμε επίσης προμηθεύσει 150 επιπλέον αυτοκίνητα παγκοσμίως στους συνεργάτες μας στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας, εκ των οποίων τα 105 παρασχέθηκαν στον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό, φτάνοντας τον συνολικό αριθμό των οχημάτων που διατέθηκαν σε μεγαλύτερο από 300. Στην 65ετή συνεργασία μας με τον Ερυθρό Σταυρό δεν βιώσαμε ποτέ κρίση τέτοιας εμβέλειας. Είναι καθησυχαστικό να βλέπουμε πως οι συνδυασμένες προσπάθειές μας κάνουν πραγματικά τη διαφορά, βοηθώντας τους πιο ευάλωτους κατά τη διάρκεια αυτής της παγκόσμιας πανδημίας».

Ο Simon Lewis, Επικεφαλής Αντιμετώπισης Κρίσεων του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες που λαμβάνουμε άλλα 105 οχήματα Land Rover που θα μας επιτρέψουν να έρθουμε σε επαφή με περισσότερους ανθρώπους από ό, τι ήταν δυνατό πριν, μέσω των προγραμμάτων μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτοφανούς περιόδου, προτεραιότητά μας είναι να στηρίζουμε τα πιο ευάλωτα άτομα. Μέσω των τοπικών μας ομάδων, προσεγγίζουμε όσους απομονώνονται για να βεβαιωθούμε ότι δεν αντιμετωπίζουν αυτή την κρίση μόνοι τους. Χρησιμοποιούμε αυτά τα οχήματα για να παρέχουμε πρακτική βοήθεια, όπως για παράδειγμα τακτικό εφοδιασμό τροφίμων και φαρμάκων και παροχή μεταφοράς ασθενών για να βοηθήσουμε άτομα να πάνε προς και από το νοσοκομεία στα επείγοντα ραντεβού».

Ο Glen Burley, Διευθύνων Σύμβουλος του South Warwickshire NHS Foundation Trust, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στην Jaguar Land Rover για την ευγενική δωρεά των προστατευτικών μασκών, που θα βοηθήσουν το προσωπικό μας στην πρώτη γραμμή στην καταπολέμηση του COVID-19. Η καινοτομία από τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς βοηθά το NHS να διατηρεί το προσωπικό μας ασφαλές και προστατευμένο, ενώ παράλληλα φροντίζει τους ασθενείς μας».

Η συμβολή της Jaguar Land Rover στην αντιμετώπιση του Covid-19:

  • 308 αυτοκίνητα έχουν διατεθεί παγκοσμίως για να στηρίξουν τους οργανισμούς αντιμετώπισης καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης.
  • 90 αυτοκίνητα Jaguar και Land Rover στηρίζουν τον Ερυθρό Σταυρό και άλλες υπηρεσίες πρώτης γραμμής στην Αυστραλία, την Ισπανία, τη Νότια Αφρική, τη Βραζιλία, την Ιταλία, το Βέλγιο, τη Ρωσία, τη Γερμανία και την Ολλανδία.
  • 164 αυτοκίνητα έχουν παρασχεθεί στον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό, συμπεριλαμβανομένων επιπλέον 105 που θα βοηθήσουν στην παροχή πρακτικής στήριξης, όπως στη μεταφορά φαρμάκων και τροφίμων, στη μεταφορά των ασθενών που χρειάζονται να μετακινηθούν από και προς το νοσοκομείο και στην ευρύτερη υποστήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) σε ανάγκες της πρώτης γραμμής.
  • 14 αυτοκίνητα Jaguar και Land Rover χρησιμοποιούνται από την υπηρεσία ασθενοφόρων West Midlands Ambulance Service University NHS Foundation Trust για την εξέταση του προσωπικού που απομονώθηκε με συμπτώματα κορωνοϊού.
  • Ο έλεγχος επιτρέπει στην υπηρεσία να στηρίζει το προσωπικό που νοσεί και δίνει τη δυνατότητα σε όσους είναι σε καλή φυσική κατάσταση και υγιείς να επιστρέψουν στα καθήκοντα της πρώτης γραμμής.
  • Παρασχέθηκαν οχήματα Land Rover Discovery στο Prometheus Medical UK για την στήριξη των κατ’ οίκον εξετάσεων για COVID-19 εξ ονόματος των Υγειονομικών Αρχών της Βρετανίας.
  • Η Jaguar Land Rover έχει ξεκινήσει την παραγωγή και την χορήγηση των προστατευτικών μασκών που εγκρίθηκαν από το NHS στοχεύοντας να παράγει 5.000 την εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Η Jaguar Land Rover της Βραζιλίας παράγει τώρα προστατευτικές μάσκες στην Itatiaia, τη μονάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο, για να στηρίξει τους τοπικούς εργαζόμενους στον υγειονομικό τομέα.
  • Οχήματα Jaguar έχουν παραχωρηθεί για το φιλανθρωπικό έργο της StreetGames, επιτρέποντάς της να στηρίξει τον ευάλωτο νεαρό πληθυσμό που διατρέχει κίνδυνο λόγω πείνας, απομόνωσης και αδράνειας.
  • Οι εργαζόμενοι στο Solihull προσφέρουν £ 17,000 για να βοηθήσουν τις τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό. Οι δωρεές θα στηρίξουν την Γραμμή υποστήριξης για νέους της NSPCC και την AgeUK, βοηθώντας χιλιάδες ευάλωτα παιδιά και ηλικιωμένους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Tags from the story
0 replies on “Η συμβολή της Jaguar Land Rover στην αντιμετώπιση του Covid-19”