Μέσα στο φουτουριστικό διαμέρισμα του David και της Victoria Beckham στο Μαϊάμι

διαμέρισμα του David και της Victoria Beckham

Μοντέρνο, διαστημικό και φουτουριστικό είναι μόνο μερικές λέξεις για να περιγράψουμε το μέρος που ο David και η Victoria Beckham θα αποκαλούν το νέο τους σπίτι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το ρετιρέ στο φουτουριστικό κτίριο της Zaha Hadid στο Μαϊάμι.

Το εξωπραγματικό design αυτού του ουρανοξύστη διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα περιμέναμε από ένα κτίριο που φέρει την υπογραφή της σπουδαίας αρχιτέκτονα Zaha Hadid, το έργο της οποίας συνεχίζει να μας καθηλώνει και να τελειοποιείται τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό της.

Ο ουρανοξύστης ονομάζεται One Thousand Museum, και σε αυτό οι Beckhams κατάφεραν να αγοράσουν το ρετιρέ έναντι του καθόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 24 εκατομμυρίων δολαρίων. Το οροφοδιαμέρισμα των 3150 τ.μ., είναι ένα απ’ τα μόλις οκτώ διαμερίσματα ενός κτιρίου 62 ορόφων.

Ως συνιδιοκτήτης της νέας ομάδας της MLS με έδρα το Μαϊάμι, ο Beckham και η οικογένεια του θα περνά περισσότερο χρόνο στην πόλη, η οποία είναι διάσημη για το design των κτιρίων της -και όχι μόνο-, αλλά και μόνιμη κατοικία κι άλλων celebrities όπως η Jennifer Lopez και ο Tommy Hilfiger. «Το One Thousand Museum είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κτίριο και είμαστε ενθουσιασμένοι να γίνουμε μέρος της κοινότητας εκεί», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της οικογένειας, σύμφωνα με το High Snobiety.

Το ρετιρέ των Beckhams διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια και η θέα που έχει στην πόλη και μπορεί η οικογένεια να απολαμβάνει απ’ τα μεγάλα παράθυρα του διαμερίσματος, πραγματικά σου κόβει την ανάσα.

Τέλος, το One Thousand Museum διαθέτει όλες τις ανέσεις ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν η 24ωρη υπηρεσία, ιδιωτική ασφάλεια, κορυφαία εστιατόρια και αίθουσες για παρουσιάσεις και επαγγελματικά meetings.

Tags from the story
0 replies on “Μέσα στο φουτουριστικό διαμέρισμα του David και της Victoria Beckham στο Μαϊάμι”