Το ντοκιμαντέρ στο HBO για τη ζωή του Ralph Lauren

ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ralph Lauren
Photo: Björn Wallander via Architectural Digest

Το HBO ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ralph Lauren, ενός θρύλου της μόδας που ξεκίνησε πουλώντας γραβάτες για να χτίσει στη συνέχεια μία αυτοκρατορία που θα είναι για πάντα συνδεδεμένη με το αμερικάνικο στυλ, αλλά και με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη μόδα σήμερα.

Προκειμένου η ζωή του Ralph Lauren να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους, το HBO παρουσιάζει μια ταινία μεγάλου μήκους για έναν απ’ τους σημαντικότερους σχεδιαστές όλων των εποχών, αλλά και την ίδρυση ενός απ’ τα πιο επιτυχημένα brands στην ιστορία της μόδας.

Τη σκηνοθεσία και την παραγωγή του πρώτου ντοκιμαντέρ για τη ζωή του σχεδιαστή, που φέρει τον τίτλο «Very Ralph», θα υπογράφει η βραβευμένη ντοκιμαντερίστα Susan Lacy. Το ντοκιμαντέρ, το οποίο συμβαδίζει με τα 60 χρόνια που κλείνει ο Lauren στη βιομηχανία της μόδας, θα αντανακλά το ταξίδι του σχεδιαστή στον κόσμο της μόδας, από τα παιδικά του χρόνια στο Bronx, στο ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά και στην αυτοκρατορία που έχτισε και έχει μετατρέψει τα σχέδια του σε σύμβολο του αμερικάνικου στυλ ανά τον κόσμο.

Στο «Very Ralph» εκτός απ’ τις συνεντεύξεις που θα παραχωρήσει ο ίδιος ο Ralph Lauren, για τον σχεδιαστή θα δούμε να μιλούν μεταξύ άλλων μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως η Anna Wintour, ο Karl Lagerfeld, η Hillary Clinton, ο Jason Wu, η Naomi Campbell, η Martha Stewart, ο Calvin Klein, η Diane von Furstenberg, η Jessica Chastain, καθώς επίσης και τα μέλη της οικογένειας του.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να προβληθεί στο HBO, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019.

Tags from the story
0 replies on “Το ντοκιμαντέρ στο HBO για τη ζωή του Ralph Lauren”